Η Ρόσι ντε Πάλμα επέστρεψε στην Αθήνα και φυσικά έβγαλε σέλφι με τη Βίσση

Η Ρόσι ντε Πάλμα επέστρεψε στην Αθήνα και φυσικά έβγαλε σέλφι με τη Βίσση

Το photo album της Άννας Βίσση πρέπει να είναι από μόνο του πολιτιστική κληρονομιά της Unesco.

Η κορυφαία Ισπανίδα Ρόσι ντε Πάλμα ηθοποιός και μούσα του Πέδρο Αλμοδόβαρ επέστρεψε στην Ελλάδα, αυτή την φορά με αφορμή της συνάντηση των Πρέσβεων Καλής Θέλησης της Unesco. Ήταν «ἄγαλμα», όπως έγραψε στη δημοσίευσή της στο instagram, και μπορεί να μην έχουμε αποκρυπτογραφίσει τι ήθελε να πει, αλλά η ίδια ήταν σίγουρα σαν άγαλμα με τα ολόλευκα ριχτά της, μπροστά στα αρχαία μνημεία.

Αλλά δεν έμεινε στα αρχαία: ως πολιτιστικό είδωλο η ίδια και πρέσβειρα «πολιτιστικής ποικιλομορφίας» πάντρεψε τον αρχαίο με τον σύγχρονο κλασικό πολιτισμό και συμπλήρωσε το photo album της απόδρασής της με μία σέλφι με την Άννα Βίσση. H Απόλυτη δεν έχει πάρει τυχαία αυτό το προσωνύμιο! Μέσα σε μία εβδομάδα έχει γίνει soundtrack για το reel της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έχει φωτογραφηθεί αγκαλιά με τη Ντε Πάλμα… Πόσες άλλες διεθνείς στιγμές της καθημερινότητάς της μπορεί να αγνοούμε;

Ρόσι ντε Πάλμα Άννα Βίσση

Πάντα καταδεκτική η Άννα σχολίασε στο ποστ «Rosy 🔥», σαν σωστή φίλη. Ελπίζουμε να κάλεσε την Ρόσι στο γιγαντιαίο live του Σαββάτου, μιας και κάτι μας λέει ότι θα το ευχαριστιόταν. Αναμένουμε εντωμεταξύ να μάθουμε ποιο είναι το γκεστ-έκπληξη που μας ετοιμάζει… Με τόσες συναντήσεις και αλληλεπιδράσεις με το διεθνές star system τους τελευταίους μήνες έχουμε αφήσει την φαντασία μας να οργιάσει!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη rossydpalma (@rossydpalma)

Σχετικά άρθρα