Σπουδαία νέα: Το «Girls» της Λένα Ντάναμ επιστρέφει
Η σειρά του HBO που έφερε μια μικρή επανάσταση στην τηλεόραση αναβιώνει απροσδόκητα μάζι με τους βασικούς πρωταγωνιστές του.
Μια είδηση που φέρνει χαμόγελα στους λάτρεις της καλής τηλεόρασης, θέλει το εμβληματικό «Girls» του HBO να επιστρέφει στους δέκτες μας.
Η σειρά πρόκειται να επανέλθει για μια σύντομη σεζόν, διάρκειας πέντε επεισοδίων, με τα γυρίσματα να ξεκινούν το 2027 – μία δεκαετία ακριβώς από το τέλος του έκτου κύκλου. Η υπόθεση του «Girls» περιστρέφεται γύρω από τις υπαρξιακές περιπέτειες μιας παρέας γυναικών, οι οποίες προσπαθούν να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές, ρομαντικές και εργασιακές περιπλοκότητες της ενηλικίωσης με φόντο τη Νέα Υόρκη. Οι ιστορίες που εμπνεύστηκε η Ντάναμ, η οποία επανέρχεται σε ρόλο πρωταγωνίστριας και σεναριογράφου, καθόρισαν μια ολόκληρη γενιά θεατών και υπήρξαν κομβικές για την εκτίναξη της καριέρας των ηθοποιών Άνταμ Ντράιβερ και Άλισον Γουίλιαμς, μεταξύ άλλων.
Την επιστροφή του «Girls» ανακοίνωσε η Ντάναμ μέσω μιας αναλυτικής ανάρτησης στο Substack, όπου επισημαίνει ότι: «Λέγαμε πάντα πως το “Girls” θα γυρνούσε μόνο εάν υπήρχε μια συγκεκριμένη αφήγηση που “καιγόμασταν” να πούμε. Οι συγκεκριμένοι χαρακτήρες μου έχουν λείψει, όμως για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν μπορούσα να τους φαναστώ να υπάρχουν στο σήμερα. Τότε, κοντά στα τεσσαρακοστά γενέθλιά μου, άρχισαν να μου μιλάνε στην ντουζιέρα. Και, όπως μπορεί να θυμάστε, όταν αυτή η πεντάδα αρχίζει να μιλάει είναι πολύ δύσκολο να την κάνεις να σταματήσει… Σπάνια σου δίνεται η ευκαιρία να επανέλθεις σε κάτι που άλλαξε τη ζωή σου έχοντας ύστερη γνώση και νέα επίπεδα ευγνωμοσύνης και κατανόησης. Αγαπώ αυτά τα κορίτσια (και το αγόρι), τους φίλους μας στο HBO και όλους όσους συνεχίζουν να ανακαλύπτουν τη σειρά και μας υπενθυμίζουν εκ νέου γιατί κάνουμε αυτό που κάνουμε, δηλαδή τη χαρά στο να βρισκόμαστε μαζί… αλλά και την ευκαιρί να φοράμε ξεβαμμένο κίτρινο…». Εδώ αξίζει να θυμίσουμε πως το «Girls» διεκδίκησε συνολικά δεκαεννιά βραβεία Emmy και κέρδισε τα δύο, σε μια εποχή υψηλού ανταγωνισμού στη μικρή οθόνη.
Όλο το πρωτότυπο cast ηθοποιών υπολογίζεται πως θα επιστρέψει για το νέο κύκλο, εκτός φυσικά από τον Ντράιβερ και την παραγωγό Τζένι Κόνερ, με τους οποίους η Ντάναμ είχε εμπειρίες που της έφεραν δυσφορία στο παρελθόν, όπως τις περιγράφει στη βιογραφία της «Famesick» που κυκλοφόρησε φέτος. Για την ώρα δεν έχει ανακοινωθεί συγκεκριμένη ημερομηνία για την πρεμιέρα της καινούριας σεζόν.
Διαβάστε επίσης