H Alexis Ren μεταμορφώνεται σε μια μπαλαρίνα με δερμάτινα

H Alexis Ren μεταμορφώνεται σε μια μπαλαρίνα με δερμάτινα

H Alexis Ren μεταμορφώνεται σε μια μπαλαρίνα με δερμάτιναγια το Love Magazine. Από την Ηλιάνα Φασόλη.

Ημέρα 22η και λίγο πριν από τα Χριστούγεννα, το Love Magazine συνεχίζει να κολάζει το κοινό με τις αγγελικές παρουσίες μοντέλων στη mini καμπάνια του στο πλαίσιο των εορτών και του Love Calendar.

Ήδη έχεις δει να παρελαύνουν για το φακό του Love Magazineοι καλλονές της πασαρέλας όπως η Bella Hadid, η Irina Shayk, η Kendall Jenner, η Heidi Klum, η Doutzen Kroes και η Taylor Hill. Και επόμενη είναι η Alexis Ren, η κοπέλα που έχει απασχολήσει τα social media πολλάκις για τις προκλητικές φωτογραφίες της.

Εδώ μεταμορφώνεται σε μια μπαλαρίνα με δερμάτινα παίζοντας και χορεύοντας, ενώ φαίνεται πως και ο χορός την ενθουσιάζει σαν δραστηριότητα φορώντας ένα μικροσκοπικό κορμάκι και ένα δερμάτινο μπουφάν. Και ποια είναι η επόμενη; Μάλλον σειρά έχει η Gigi Hadid;

Χόρεψε Alexis, χόρεψε σαν να μην υπάρχει αύριο!

Σχετικά άρθρα