Η όμορφη εγγονή του Sir Sean Connery είναι ζευγάρι με τον εγγονό του Gregory Peck που του μοιάζει

Η όμορφη εγγονή του Sir Sean Connery είναι ζευγάρι με τον εγγονό του Gregory Peck που του μοιάζει

Νέοι, ωραίοι, απόγονοι διάσημων ηθοποιών του Χόλιγουντ και ερωτευμένοι μεταξύ τους.

 

Είναι τα εγγόνια δύο από τους μεγαλύτερους καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ του 20ου αιώνα. Η εγγονή του Sir Sean Connery, Natasha, φέρεται να έχει σχέση με τον εγγονό του Gregory Peck, Harper.

Sean Connery`s granddaughter dressed to kilt in memorial tartan in New York  fashion show | Scotland | The Times

Σύμφωνα με τον Richard Eden στην Daily Mail, το ζευγάρι πέρασε την Πρωτοχρονιά σε ένα οικολογικό θέρετρο στο Μεξικό, με έναν στενό φίλο να αστειεύεται, «είναι ένα υπέροχο ρομάντζο του Χόλιγουντ». Ενώ o Harper είναι γιος της κόρης της ηθοποιού του Peck , Cecilia, η Natasha είναι η εγγονή της χήρας του Connery, Michelin – στην πραγματικότητα η θετή εγγονή του. Sir Sean Connery`s granddaughter Saskia shares cute snap in moving tribute  | FR24 News EnglishSean Connery`s granddaughter posts sweet tribute on first anniversary of  Bond star`s death - Mirror Online

Harper Peck and Natasha Connery

Δεν είναι δύσκολο να καταλάβουμε γιατί έχουν ερωτευτεί ο ένας τον άλλον, με τoν Harper  να είναι ψηλός, μελαχρινός, γοητευτικός και την Natasha -μια μικροκαμωμένη καλλονή με σκούρα μαλλιά και εξαιρετικά χαρακτηριστικά προσώπου.rΟ Peck ήταν ένας από τους πιο αξιοσέβαστους ηθοποιούς της γενιάς του, που έγινε γνωστός σε ταινίες όπως Spellbound, Roman Holiday και To Kill A Mockingbird. Το τελευταίο ενέπνευσε το ψευδώνυμο του εγγονού του, καθώς το βιβλίο στο οποίο βασίστηκε γράφτηκε από την Harper Lee. 

Sean Connery`s granddaughter falls in love with Gregory Peck`s grandson,  according to EDEN CONFIDENTIAL. | Nokia News

Εν τω μεταξύ, ο Sir Sean ήταν φυσικά περισσότερο γνωστός για τον ρόλο του James Bond στη δεκαετία του 1960, παίζοντας περίφημα τον 007 στα Goldfinger, From Russia with Love, Dr No, You Only Live Twice και Thunderball. Η Natasha είναι η κόρη του θετού γιου του Connery, Stephane, ο ίδιος γιος της δεύτερης συζύγου του Connery.Μεγάλωσε στις Μπαχάμες ως μία από τις τρεις αδερφές, τη Saskia και τη Samara, με την πρώτη να έχει τη δική της δημοφιλή μάρκα μπικίνι. Σύμφωνα με το Instagram της, μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ της Καραϊβικής, της Νέας Υόρκης και του Παρισιού. 

Harper Peck and Natasha Connery in Cuixmala Mexico

Σχετικά άρθρα