Η Στεφανία Γουλιώτη στον Όλυμπο: «Το ζούμε άγρια όπως μας ταιριάζει»

Η Στεφανία Γουλιώτη στον Όλυμπο: «Το ζούμε άγρια όπως μας ταιριάζει»

Η Στεφανία Γουλιώτη φόρεσε κράνος και εξοπλισμό αναρρίχησης, έφτασε μέχρι την κορυφή «Στεφάνι» και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους εικόνες από την απαιτητική ανάβαση.

Η Στεφανία Γουλιώτη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο από την εξόρμησή της στον Όλυμπο, καταγράφοντας κάθε στάδιο της διαδρομής, από τα δύσβατα περάσματα μέχρι το εντυπωσιακό ορεινό τοπίο που απλώνονταν γύρω της.

Δες περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις
Πρόσθεσε το ΚΛΙΚ στη Google

Σε ένα από τα στιγμιότυπα εμφανίζεται να ποζάρει με φόντο τις επιβλητικές κορυφές του βουνού, ενώ σε άλλο καταγράφεται κατά τη διάρκεια της αναρρίχησης, φορώντας όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό ασφαλείας.

Στην τρίτη ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου

Η Στεφανία Γουλιώτη συνόδευσε τις αναρτήσεις της με λιτές αλλά χαρακτηριστικές λεζάντες που αποτυπώνουν τον ενθουσιασμό της για την εμπειρία.

«Το ζούμε άγρια όπως μας ταιριάζει», έγραψε σε μία από τις δημοσιεύσεις της, ενώ σε άλλη καλωσόρισε τους διαδικτυακούς της φίλους γράφοντας: «Καλωσήρθατε στον Όλυμπο».

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης πως κατάφερε να φτάσει μέχρι το «Στεφάνι», την τρίτη ψηλότερη κορυφή του Ολύμπου, ανεβάζοντας φωτογραφία από την αναρρίχηση και γράφοντας: «Ναι, κορυφή “Στεφάνι”».

Οι εικόνες συγκέντρωσαν αμέσως δεκάδες σχόλια και likes, με πολλούς από τους ακολούθους της να τη συγχαίρουν τόσο για την απαιτητική ανάβαση όσο και για τις εντυπωσιακές φωτογραφίες που μοιράστηκε από το «βουνό των θεών».

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε η Στεφανία Γουλιώτη

Στεφανία Γουλιώτη Στεφανία Γουλιώτη

Σχετικά άρθρα