Monsieur Minimal. Αυτός ο τύπος είναι για…”High Times”
Ο άνθρωπος χαρά και αισιοδοξία. Μια ασταμάτητη μηχανή παραγωγής επιτυχιών. Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις.
Τι κοινό έχουν τα “Lollipop” και “Πάστα Φλώρα”; Εύκολο είναι. Ζάχαρη; Εύκολο είπαμε αλλά τι αξία έχει να ρωτήσεις κάτι τόσο προφανές; Άλλη μια προσπάθεια. Άντε να βοηθήσω λίγο. Βάλε δίπλα και “ Minimal to Maximal”. Το μυαλό είναι θολό, έτσι; Μπήκε Μάιος και έρχεται καλοκαίρι; Ε δεν υπάρχει καλύτερη εποχή για το κοινό τους στοιχείο. Monsieur Minimal λέγεται.

Ο άνθρωπος χαρά και αισιοδοξία. Μια ασταμάτητη μηχανή παραγωγής επιτυχιών. Από πού να αρχίσεις και που να τελειώσεις. Μέσα στα 3 album του πιο πάνω, τους τίτλους των οποίων έπρεπε να θυμάσαι σαν το «που πήγες τα τρία τελευταία καλοκαίρια», τα κομμάτια που έχεις τραγουδήσει ασταμάτητα σε κάθε φάση της μέρας σου χρειάζονται πολύ περισσότερα από τα δέκα δάχτυλα των χεριών σου για να τα μετρήσεις. “My world is you”, “Bitter”, “Sumer lovers”, “Party”, “Love story”, “Beautiful”, “Κι αν χαθείς”, όλα τους κομμάτια που οι περισσότεροι, μουσικοί και όχι, θα ήθελαν να έχουν γράψει οι ίδιοι. Και γιατί να μη θέλουν; Πόσοι είναι αυτοί που με τόση ευκολία μπορούν να κάνουν τον κόσμο να χαμογελάει; Ο Monsieur Minimal μπορεί σίγουρα. Και επειδή έχει πολύ χαρά να μοιράσει ακόμα, ετοίμασε ένα νέο δίσκο.

“High Times”. Ε, με τέτοιο τίτλο δε ρωτάς αν είναι καλός, απλά το ξέρεις. Επετειακός δίσκος, o Monsieur Minimal 6 χρόνια κάτοικος Αθηνών, μάζεψε εικόνες, εμπειρίες, αγάπη και τα γιορτάζει.
Γιορτάζει; Και η Αθήνα γιορτάζει. Με τον Monsieur Minimal μεταξύ άλλων να παίζει τα κομμάτια του “High Times” στο μεγαλύτερο party της Άνοιξης. Athens the Spring Party Experience. Το Σάββατο 9 Μαΐου στη Διπλάρειο Σχολή. Στην πλατεία Θεάτρου. Το είχες ξεχάσει; Αχ αυτός ο Μάιος.
