Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκαλύπτει πως η Σία Κοσιώνη δεν ήθελε να φύγει απ’ τον ΣΚΑΪ
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε το παρασκήνιο γύρω από την αποχώρηση της Σίας Κοσιώνη, ύστερα από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ.
Περιεχόμενα
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της παρουσιάστριας, η πρόθεση της γνωστής δημοσιογράφου ήταν να παραμείνει στο κανάλι για ακόμη έναν χρόνο, καθώς το συμβόλαιό της έληγε στις 31 Μαΐου και υπήρχε σχετική επιλογή ανανέωσης, την οποία μπορούσε να ενεργοποιήσει η ίδια.
Όπως ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Σία Κοσιώνη είχε εκφράσει ξεκάθαρα την επιθυμία της να συνεχίσει τη συνεργασία της με τον ΣΚΑΪ, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις δεν είχαν την κατάληξη που περίμενε. «Εκείνη δήλωσε την πρόθεσή της να ανανεωθεί η σύμβασή της για έναν ακόμη χρόνο, αλλά τελικά οι συναντήσεις δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο», αποκάλυψε η παρουσιάστρια.
Ζήτησε να αποχωρήσει νωρίτερα
Μετά την οριστική απόφαση να μην ανανεωθεί η συνεργασία, η Σία Κοσιώνη φέρεται να ζήτησε η ίδια να ολοκληρώσει νωρίτερα την παρουσία της στο δελτίο ειδήσεων, ώστε να αποφύγει τη συνεχή δημοσιότητα και τα σενάρια γύρω από το μέλλον της.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, πραγματοποιήθηκε συνάντηση την περασμένη εβδομάδα, κατά την οποία ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες της αποχώρησης, ενώ η δημοσιογράφος έλαβε και οικονομική αποζημίωση για τη μη ανανέωση του συμβολαίου της.
«Θεωρεί ότι κάποιοι την υπονόμευσαν μέσα στο κανάλι»
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή άφησε να εννοηθεί ότι η απόφαση της Σίας Κοσιώνη δεν συνδέεται μόνο με τη λήξη του συμβολαίου της, αλλά και με το κλίμα που είχε διαμορφωθεί στο εσωτερικό του σταθμού. «Θεωρεί ότι κάποιοι την υπονόμευσαν μέσα στον ΣΚΑΪ», ανέφερε χαρακτηριστικά, επισημαίνοντας ότι η δημοσιογράφος ένιωσε πως το περιβάλλον δεν την στήριζε όπως θα επιθυμούσε.
Η παρουσιάστρια του Alpha σημείωσε ακόμη ότι η Σία Κοσιώνη, έχοντας περάσει στο παρελθόν μια σοβαρή περιπέτεια υγείας, αντιμετωπίζει πλέον διαφορετικά τη ζωή και τις επαγγελματικές της επιλογές. «Έχει προτεραιοποιήσει διαφορετικά τη ζωή της. Για εκείνη σημαντική είναι και η ψυχική της υγεία και η καλή της διάθεση», τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
Ένα τέλος με το κεφάλι ψηλά
Παρά τις δυσκολίες και τις εντάσεις που φαίνεται να προηγήθηκαν, η Σία Κοσιώνη αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ διατηρώντας την αξιοπρέπειά της και κλείνοντας έναν κύκλο δύο δεκαετιών με θετικό πρόσημο.
Όπως υπογράμμισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η δημοσιογράφος επέλεξε να φύγει «χαρούμενη και με το κεφάλι ψηλά», κρατώντας τις σημαντικές στιγμές και τις επιτυχίες που σημάδεψαν την πολυετή πορεία της στον σταθμό.