Δείτε τη Μαρία Μπακοδήμου να πανηγυρίζει το Πρωτάθλημα φορώντας κασκόλ της ΑΕΚ
Η Μαρία Μπακοδήμου έχει απαθανατιστεί πολλές φορές στις κερκίδες των γηπέδων να παρακολουθεί αγώνες και είναι θερμή φίλαθλος της ΑΕΚ.
Όχι μόνο η Μαρία αλλά και οι δυο γιοι της, ο Νικήτας και ο Άρης υποστηρίζουν την Ένωση, η οποία στέφθηκε Πρωταθλήτρια Ελλάδας μέσα στο κατάμεστο Ολυμπιακό Στάδιο, με αγώνα που έδωσε κόντρα στο Λεβαδειακό του οποίου επικράτησε με 2-0 και κατέκτησε μαθηματικά το φετινό Πρωτάθλημα της SuperLeague μετά από 24 ολόκληρα χρόνια.

Η Μαρία Μπακοδήμου από την θύρα των επισήμων μαζί με το γιο της Άρη και φορώντας στους ώμους το κασκόλ της ΑΕΚ ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram γράφοντας στη λεζάντα: Η ΑΕΚ επιτέλους πρωταθλήτρια. Ηταν μια υπέροχη βραδιά χτες στο ΟΑΚΑ. Ο γιος μου έζησε ένα κύπελλο με την ΑΕΚ , φετος ελπίζω να χαρεί και το double. #family #aek