Με την μπάλα στα δίχτυα οι Βραζιλιάνοι 2-0 το Μεξικό

Με την μπάλα στα δίχτυα οι Βραζιλιάνοι 2-0 το Μεξικό

Η Βραζιλία κέρδισε με 2-0 το Μεξικό με γκολ του Νεϋμάρ και του Φιρμίνιο και προκρίθηκαν στους 8

Μαζί με την μπάλα μπήκαν στα δίχτυα και στα δυο σημερινά γκολ τους οι Βραζιλιάνοι. 

Στο πρώτο ο Νεϋμάρ αφόυ έδωσε την μπάλα στον Ουίλιαν με τακουνάκι, διέγραψε ένα ημικύκλιο από τα δεξιά την ίδια στιγμή που ο Ουίλαν με την μπάλα διεγραφε ένα ημικύκλιο από τα αριστερά. Μια οριζόντια χαμηλή σέντρα από κοντά που δεν κατάφερε να κόψει ο Οτσόα και μετά αφού ο Τζεσούς αφού δεν πρόλαβε την μπάλα,εκείνη έφτασε στον δημιουργό της φάσης που μπήκε μαζί της στα δίχτυα. Ήταν ένα γκολ αριστοτεχνικού σχεδιασμού και εκτέλεσης.

Στο δεύτερο γκολ, λίγο πριν το τέλος, ο Νεϋμάρ πήρε την μπάλα έκανε μια ταχύτατη επέλαση από τα αριστερά και μετά επίσης οριζόντια σέντρα και ο Φιρμίνιο μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα.

Είναι μια διαφορετική Βραζιλία η φετινή, μεθοδική στην επίθεση και σοβαρή στην άμυνα, σ`αυτό το τουρνουά των εκπλήξεων όπου τα περισσότερα -πρώην-φαβορί- έδειξαν ή ανέτοιμα ή κουρασμενα ή γερασμένα και αποκλείστηκαν νωρίς.

Σχετικά άρθρα