Σαρωτικοί οι Μπακς μέσα στο Σικάγο και με το break έστειλαν μήνυμα σε όλους
Οι Μιλγουόκι Μπακς πέρασαν από το Σικάγο επικρατώντας των Μπουλς με (111-81) και πλέον προηγούνται στη σειρά με 2-1. Δεν χρειάστηκε να φορτσάρει ο Αντετοκούνμπο.
Μετά το σπάσιμο της έδρας οι πρωταθλητές του NBA ήθελαν να απαντήσουν μέσα στο Σικάγο. Και η απάντηση τους ήταν εκκωφαντική με το 111-81. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο χωρίςς να χρειαστεί να φορτσάρει σημείωσε 18 πόντους (7/12 σουτ και 4/5 βολές), 9 ασίστ και 7 ριμπάουντ σε 29 λεπτά, ενώ ο Γκρέισον Άλεν είχε 22 πόντους και 5/7 τρίποντα. Από την πλευρά του ο Θανάσης στα 9 λεπτά που έπαιξε, είχε 4 πόντους, 1 ασίστ και 1 κλέψιμο. Από την άλλη 19 πόντους είχε ο Βούτσεβιτς και 15 ο Λαβίν, ενώ το μεγάλο αστέρι των «ταύρων» ο ΝτεΡόζαν έμεινε μόλις στους 11 πόντους.
Οι Μιλγουόκι Μπακς μπήκαν από την αρχή αποφασισμένοι κι έχτισαν διψήφια διαφορά από την πρώτη περίοδο. O Γιάννης άρχισε να ζεσταίνεται και με τέσσερις σερί πόντους, έκανε το 22-37 στο 15’, ενώ στο 22` η διαφορά είχε ανέβει στους 20 πόντπους. Πλέον, η υπόθεση – νίκη είχε κριθεί και αυτό που απέμενε ήταν στο που θα σταματούσε η η διαφορά.
Οι Μπακς δεν γινόταν να χάσουν αυτό το ματς αναγκάζοντας τους φιλάθλους των Μπουλς να αποχωρήσουν από το γήπεδο πριν τα μέσα της τελευταίας περιόδου με το τελικό 81-111 να δείχνει την τεράστια διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.