Κασσελάκης | Παρουσίασε το Πόθεν Έσχες του επιδεικνύοντας ένα μονοσέλιδο Excel!

Παρουσίασε  πίνακα με μεγάλα έσοδα, μικρές καταθέσεις  και μεγάλα χρέη για το 2023 και στη συνέχεια – ως συνήθως – καταφέρθηκε εναντίον του «Πρώτου Θέματος»     Τα περιουσιακά του στοιχεία ως την 31η Δεκεμβρίου 2023 παρουσίασε ο Στέφανος Κασσελάκης το βράδυ της Δευτέρας σε ομιλία του στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, παρά τις προαναγγελίες του περί […]

Μίνα Αρναούτη για το τροχαίο με τον Παντελίδη: Ιερόδουλη να ήμουν, δεν δικαιούμαι αποζημίωση εφόσον μπήκα σε ένα αμάξι;

Αυτό που λέω και δεν το πιστεύει κανείς είναι ότι ο Παντελής δεν φαινόταν μεθυσμένος, δήλωσε   Η Μίνα Αρναούτη μίλησε για τη ζωή της μετά το τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, για την οικογένεια του τραγουδιστή, αλλά και για την αποζημίωση που διεκδικεί, σε εμφάνισή της στην εκπομπή «Πρωινό Σου Σου». Ο Παντελής […]

Ισχυρό κύμα ζέστης μέχρι το τέλος της εβδομάδας – Ανεβαίνει η θερμοκρασία, που θα φτάσει 36 βαθμούς

Υψηλές θερμοκρασίες επιφυλάσσει ο καιρός καθώς για ένα «ισχυρό κύμα ζέστης» που θα κρατήσει έως και το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας κάνει λόγο η μετεωρολόγος Χριστίνα Ρήγου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε επαφές με άτομα του ιδίου φύλου, δηλώνοντας μάλιστα «μέλος και σύμμαχος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας», ενώ όσον αφορά τη σεξουαλική του ταυτότητα, σημείωσε ο Ορέστης Τζιόβας | «Θα έλεγα πως είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες. Κάπως έτσι».

«Θα μπορούσα να περίμενα μέχρι την 1η Ιουλίου, που είναι η προθεσμία από το νόμο. Παρόλα αυτά διάφανος μπροστά σας».

Ορέστης Τζιόβας | « Sex με άνδρες έχω κάνει, αλλά μόνο με φίλους μου, ποτέ με αγνώστους»

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι στο παρελθόν είχε επαφές με άτομα του ιδίου φύλου, δηλώνοντας μάλιστα «μέλος και σύμμαχος της ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας», ενώ όσον αφορά τη σεξουαλική του ταυτότητα, σημείωσε ο Ορέστης Τζιόβας: «Θα έλεγα πως είμαι straight με κάποιες bisexual ανησυχίες. Κάπως έτσι».

Σταμάτης Κραουνάκης για Κασσελάκη | «Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί»

«Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί. Αν έχει τόση φιλοδοξία, μπράβο του», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.
Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και τον Οδυσσέα Μητσόπουλο. Ο γνωστός και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης απάντησε και για τον Στέφανο Κασσελάκη.

00:00

Previous
PlayNext

Mute

Fullscreen
Copy video url
Play / Pause
Mute / Unmute
Report a problem
Language
Share
Vidverto Player
ADVERTISEMENT
«Είναι φτιαγμένος από ανθεκτικό υλικό, για να είναι τη μία μέρα στην Παλαιστίνη και την άλλη στον Ολυμπιακό, να έχει σαρώσει τις γειτονιές, δίνει ένα παράδειγμα για όσα έπρεπε να κάνουν οι υπόλοιποι. Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί. Αν έχει τόση φιλοδοξία, μπράβο του», είπε αρχικά ο Σταμάτης Κραουνάκης.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Σταμάτης Κραουνάκης πρόσθεσε: «Η Αριστερά έχει γίνει σαν 18 διαμερίσματα πεταμένα στου γιαλού την άκρη. Πάμε σύμφωνα με το τι «βίτσιο» έχει ο καθένας στο μυαλό του για το τι είναι Αριστερά. Είναι δυνατόν να μας κυνηγάει από πίσω μία κάμερα για να δει πως κάνουμε κουμάντο τη ζωή μας; Και τότε που δεν υπήρχε η τηλεόραση και η παντοδυναμία των πρωινάδικων, οι σχέσεις των ανθρώπων ήταν τέτοιες. Ο Καραμανλής έτρωγε με τον Χατζιδάκι και τον Χορν μία φορά τον μήνα».

«Δεν έχουμε δει ανθρώπους στην πολιτική να τρέχουν όσο αυτό το παιδί. Αν έχει τόση φιλοδοξία, μπράβο του», είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.