Πως αυτό το ζευγάρι ζει σε ένα γκαράζ 18 τετραγωνικών

Πως αυτό το ζευγάρι ζει σε ένα γκαράζ 18 τετραγωνικών

Ο έρωτας μπορεί να σε οδηγήσει σε τρελές αποφάσεις. Το ίδιο έπαθαν και η Rebecca με τον Alex οι οποίοι αποφάσισαν να μετατρέψουν ένα μικροσκοπικό γκάράζ σε σπίτι.

Ο Alex McNall και η Rebekah ζουν στο Berkeley της California, στις Ηνωμένες Πολιτείες. Όταν είδαν το ψηλό ταβάνι και τα μεγάλα παράθυρα σε αυτό το γκαραζ σκέφτηκαν πως αυτός ο χώρος ίσως έχει δυνατότητες. Κι έχουν δικιο.

«Είναι από αυτά που ξεκινούν ως αστείο» λέει η Rebekah η οποία έπεισε τον Alex να μετακομίσουν από το εξοχικό του στο γκαράζ του 100 ετών σπιτιού της γιαγιάς της.

Δυο χρόνια αργότερα είχαν κάνει όλες τις απαραίτητες αλλαγές και είχαν καταφέρει να μετατρέψουν το παλιό, μικρό γκαράζ σε σπίτάκι. Σε αυτό μάλιστα ζουν με τρια σκυλιά τους.

Είναι μόλις 18 τετραγωνικα. Δηλαδη, 6 επί 3. Δεν του λέιπει όμως τίποτα.

Με πολύ φαντασία, δημιουργικότητα και λίγη βοήθεια από το Pinterest το ζευγάρι άλλαζε πάτωμα, έβαλε οικολογική μόνωση, υδραυλικά…. Μετέτρεψε το παλιό και υγρό γκαράζ σε ένα σύγχρονο χώρο διαβίωσης.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες για το σπιτάκι των ονείρων τους εδώ http://domino.com/bitty-berkeley-bungalow

Σχετικά άρθρα