Απορρίφθηκε η υποψηφιότητα του Άδωνη Γεωργιάδη για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας
Ετοιμαστείτε για νέα τηλεοπτικά σόου
Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής (ΚΕΦΕ) της ΝΔ και ανακοινώθηκε ότι οι υποψήφιοι για την προεδρία είναι οι Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Κυριάκος Μητσοτάκης και Απόστολος Τζιτζικώστας.
Ανακοινώθηκε επίσης ότι η ΚΕΦΕ διαπίστωσε ότι υποβλήθηκε εκπρόθεσμα ο φάκελος της υποψηφιότητας από τον Άδωνι Γεωργιάδη και με ομόφωνη απόφαση απορρίφθηκε η εν λόγω υποψηφιότητα λόγω του εκπροθέσμου της κατάθεσής της.
Οι πληροφορίες λένε ότι άργησε μόλις 8 λεπτά και μάλιστα μόλις κατέθεσε τον φάκελο, ανέβασε την παρακάτω φωτογραφία για να ευχαριστήσει τους συνεργάτες του.

Η πρώτη αντίδραση του Άδωνη Γεωργιάδη ήρθε μέσω twitter όπου δήλωσε ότι είναι βέβαιος ότι οι υπόλοιποι υποψήφιοι διαφωνούν με την απόρριψη της υποψηφιότητάς του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ, τη συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, προκειμένου να μεταφέρει τη θέση του προέδρου της ΝΔ Βαγγέλη Μεϊμαράκη, διέκοψε ο διευθυντής του γραφείου του Σωτήρης Κορομάντζος, λέγοντας «ότι είναι άδικο να μην γίνει δεκτή η αίτηση υποψηφιότητας του Άδωνι Γεωργιάδη».
Νωρίτερα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με ανάρτησή του στο Twitter σχολίασε ως εξής: «Ευτυχώς έγινε αποδεκτή η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη. Η τυπολατρεία δεν μπορεί να επικρατήσει της ουσίας».
Επίσης, συνεργάτες του Απόστολου Τζιτζικώστα λένε ότι «κακώς κόπηκε η υποψηφιότητα του Άδωνι Γεωργιάδη, όλοι έπρεπε να είναι στη μάχη».