Βελόπουλος σε τσότσο mode: Εμφάνισε φωτογραφία της Lady Gaga από το American Horror Story ως υλικό του φακέλου Επστάιν
Ξυπνώντας το πρωί της Παρασκευής, το χαμόγελο είναι ήδη ζωγραφισμένο στο πρόσωπο, αφού πρόκειται για την καλύτερη ημέρα της εβδομάδας. Αυτό το χαμόγελο κατάφερε να κάνει διάπλατο ο Κυριάκος Βελόπουλος, με την εμφάνισή του στο Open.
«Δείτε εδώ, τη βλέπετε αυτήν την κυρία; Δείτε τα παιδιά δεξιά και αριστερά. Τι πίνουν; Κόκκινο χρώμα» έλεγε υπερήφανος ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, εμφανίζοντας τη φωτογραφία ως να ήταν υλικό από το Φάκελο Επστάιν.
Δυστυχώς, ο Κυριάκος Βελόπουλος δεν παρακολουθούσε το American Horror Story. Αλλιώς θα γνώριζε πως η Lady Gaga πρωταγωνίστησε στη σειρά ως Elizabeth Johnson. Ή μπορεί και να το έκανε, αλλά να μην ήθελε η αλήθεια να χαλάσει ένα όμορφο παραμύθι. Ποιος βάζει το χέρι του στη φωτιά για αυτό;
Το αυτογκόλ του Βελόπουλο δεν άφησε να πάει χαμένο η ομόσταυλη της λαϊκής Δεξιάς και από τις κύριες αντιπάλους του, Αφροδίτη Λατινόπουλου. Περιέγραψε ως «μπούρδες» αυτά που είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως «μπαρμπά ξερόλα».
Αυτά συμβαίνουν όταν προσπαθεί κανείς να εκμεταλλευτεί μικροπολιτικά ένα σοκαριστικό διαρκές έγκλημα. Γίνεται μέρος μιας ιλαροτραγωδίας.