Erika Bykova | Η σχεδιάστρια μόδας που καταγγέλει ότι βιάστηκε από τον αναισθησιολόγο μετά την πλαστική επέμβαση στο στήθος

Erika Bykova | Η σχεδιάστρια μόδας που καταγγέλει ότι βιάστηκε από τον αναισθησιολόγο μετά την πλαστική επέμβαση στο στήθος

Σοκαρισμένη...

Η σχεδιάστρια μόδας Erika Bykova κατήγγειλε τον αναισθησιολόγο Yury Chernikov πως τη βίασε μετά την πλαστική επέμβαση που της έκανε στο στήθος.

«Ήμουν υπό την επήρεια της αναισθησίας, προσπάθησα να τον απωθήσω με τα πόδια μου, αλλά δεν μπορούσα, δεν μπορούσα ούτε να φωνάξω». είπε η 35χρονη στη ρωσική τηλεόραση.

Ο αναισθησιολόγος αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης έως και έξι χρόνια και ο ίδιος υποστήριξε ότι η Erika Bykova τού είπε πως «αισθανόταν καλά».

Σύμφωνα με την 35χρονη σχεδιάστρια, οο σύζυγός της ήταν κατά της εγχείρισης.

Ήταν η πρώτη μου εγχείριση. Ήθελα να επέμβω στο στήθος, για να αισθάνομαι καλύτερα. Ο σύζυγός μου ήταν κατά της εγχείρισης και μου έλεγε ότι είμαι αρκετά όμορφη και ότι δεν χρειάζομαι κανενός είδους επέμβαση». είπε συγκεκριμένα.

Σχετικά άρθρα