Η Έφη Θώδη στηρίζει… Donald Trump – «Είμαι καλεσμένη να τραγουδήσω στον Λευκό Οίκο»
Η Έφη Θώδη αποκαλύπτει πως στηρίζει τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, και πως είναι καλεσμένη στον Λευκό Οίκο για να τραγουδήσει. Από την Ηλιάνα Φασόλη.
Η Έφη Θώδη αποκαλύπτει πως στηρίζει τον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump, και πως είναι καλεσμένη στον Λευκό Οίκο για να τραγουδήσει. «Την αλήθεια έλεγα και τότε, την αλήθεια λέω και τώρα. Είμαι καλεσμένη να τραγουδήσω για τον Τραμπ στο Λευκό Οίκο στα μέσα Απριλίου. Την ακριβή ημερομηνία δεν μου την έχουν πει ακόμη. Πάντως θα πάω σίγουρα τον Απρίλιο», υποστηρίζει σε δημοσίευμα στην Espresso.
Ορισμένοι, τον περασμένο Νοέμβριο, αψήφησαν τις δηλώσεις της Έφης Θώδη θεωρώντας τες αστείες και αβάσιμες. Η ίδια όμως αποκαλύπτει πως έχει δεχτεί πρόσκληση για να τραγουδήσει σε ειδική εκδήλωση στην Washingtonλίγο. Μάλιστα, δέχτηκε «χείρα βοηθείας» για να κλείσει το deal από τον Έλληνα manager της στην Αμερική και από ένα άλλο Έλληνα εκ του περιβάλλοντος του νέου Πλανητάρχη.
«Μιλάω συνεχώς με τη φίλη μου Μαρία Λόη η οποία μαγειρεύει συχνά στον Λευκό Οίκο και μου έχει πει ότι ο Ντόναλντ Τραμπ λατρεύει την Ελλάδα και τους Έλληνες και του αρέσουν πάρα πολύ τα ελληνικά φαγητά. Μακάρι να είχαμε έναν Τραμπ και στη χώρα μας να έβαζε και εδώ μια τάξη στο θέμα των μεταναστών», συμπληρώνει.
«Τον συμπαθώ πολύ τον Τραμπ. Ο Θεός να τον έχει καλά για να πατήσει κάτω τα σκουλήκια, να τα λιώσει. Μακάρι να είχαμε έναν ικανό ηγέτη όπως ο Τραμπ και στην Ελλάδα. Όσο για τη Μελάνια Τραμπ, είναι μια γυναίκα χορτάτη όπως και ο Τραμπ. Έχουν χρήμα και δεν πάνε να πάρουν τα λεφτά του κόσμου», συνεχίζει.