Αμαλία Κωστοπούλου: Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της στην Ελλάδα

Αμαλία Κωστοπούλου: Ο Πέτρος Κωστόπουλος ανέβασε την πρώτη φωτογραφία από τον γάμο της στην Ελλάδα

Η Αμαλία Κωστοπούλου και ο Τζέικ Μέντγουέλ είναι στην Ελλάδα για τον γάμο τους.

Η Αμαλία Κωστοπούλου και ο Τζέικ Μέντγουέλ βρίσκονται αυτές τις μέρες στην Ελλάδα για τον γάμο τους. Στο πλευρό της είναι οι γονείς της και τα αδέρφια της, ενώ όπως έγινε γνωστό ο Πέτρος Κωστόπουλος θα είναι εκείνος που θα την παραδώσει στον γαμπρό, κρατώντας το έθιμο.

Δες περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις
Πρόσθεσε το ΚΛΙΚ στη Google

Μάλιστα ο Πέτρος Κωστόπουλος δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία του ζευγαριού, στην οποία φαίνονται η Αμαλία και ο Τζέικ να ποζάρουν αγκαλιασμένοι και χαρούμενοι δίπλα στη θάλασσα, ενώ ένας φωτογράφος απαθανατίζει τη στιγμή.

Μάλιστα η Αμαλία Κωστοπούλου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ο Τζέικ προσπαθεί να χορέψει παραδοσιακούς ελληνικούς χορούς για το ελληνικό γλέντι που θα ακολουθήσει. «Είναι τόσο γλυκός που προσπαθεί», έγραψε ένας follower με την Αμαλία Κωστοπούλου να απαντά με διάθεση για χιούμορ: «Ναι δεν του αξίζω».

@mintystrawberryy😂💀♬ Milo Mou Kokkino – Dimitris Kontolazos & Dimotiko Paradosiako Sygrotima Elatos

Σχετικά άρθρα