Ποια είναι η Μαριάννα Σολκίδου, η σύζυγος του Βαγγέλη Παυλίδη
Το ζευγάρι παντρεύτηκε μετά από δέκα χρόνια σχέσης στη Χαλκιδική.
Δέκα χρόνια μετρούν μαζί ο διεθνής ποδοσφαιριστής Βαγγέλης Παυλίδης και η Μαριάννα Σολκίδου και το ζευγάρι γιόρτασε αυτή την επέτειο επισημοποιώντας τη σχέση τους το περασμένο Σαββατοκύριακο.
Το ζευγάρι επέλεξε τον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Νέα Σκιώνη της Χαλκιδική, για το γάμο τους, ενώ η δεξίωση που ακολούθησε πραγματοποιήθηκε σε beach bar. Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν συμπαίκτες από την Εθνική Ελλάδας και φίλοι από την καριέρα του στο εξωτερικό, ενώ το πάρτι συνεχίστηκε μέχρι το πρωί.
Highschool sweethearts
Οι δυο τους είναι μαζί από την εφηβεία τους και συγκατοικούν εδώ και πολλά χρόνια. Η δουλειά του Παυλίδη τον έχει υποχρεώσει να ζει για διαστήματα στο εξωτερικό, καθώς έχει περάσει από ομάδες όπως η Βίλεμ και η Μπενφίκα, το ζευγάρι όμως βρήκε έναν τρόπο να κρατήσει τη σχέση του παρά την απόσταση.
Ποια είναι η Μαριάννα Σολκίδου
H 27χρονη σύντροφος του Βαγγέλη Παυλίδη κατάγεται όπως κι εκείνος από τη Θεσσαλονίκη. Εκεί γνωρίστηκαν, άλλωστε, όταν ήταν ακόμα στην εφηβεία τους. Όσο ο Παυλίδης όργωνε τα γήπεδα της Ευρώπης, η Μαριάννα Σολκίδου σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και συνέχισε την ακαδημαϊκή της πορεία με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Αυτή την περίοδο μοιράζει τον χρόνο της μεταξύ Θεσσαλονίκης και Λισαβόνας, μιας και ο αγαπημένος της περνά μεγάλα διαστήματα στην Πορτογαλία ως παίκτης της Μπενφίκα.
Η πρόταση γάμου έγινε πριν από σχεδόν ένα χρόνο, υπό τους ήχους του τραγουδιού της Lady Gaga & του Bradley Cooper «Shallow», μπροστά σε φίλους του ζευγαριού, σε ένα κομψό ρομαντικό σκηνικό που έστησε ο διεθνής ποδοσφαιριστής πάνω σε ένα γιοτ.
Η διαδρομή του Βαγγέλη Παυλίδη
Ο Παυλίδης πρωτοβρέθηκε στα γήπεδα μόλις στα τέσσερα χρόνια του. Μέχρι και τα δεκαέξι του, παρέμεινε στους «Μπέμπηδες 2000», όμως ήρθε η ώρα για να ξεκινήσει τη διεθνή καριέρα του όταν ζήτησε η γερμαντική Μπόχουμ, δύο χρόνια πριν ενηλικιωθεί. Πέρασε από την Μπορούσια Ντόρτμουντ και την Βίλε, ενώ το 2021 πήρε μεταγραφή για την Άλκμααρ, όπου έμεινε για τρία χρόνια και έγινε ο πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα.
Η επόμενη μεταγραφή του ήταν στην Μπενφίκα, όπου υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο παίζοντας για πρώτη φορά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Με ποδοσφαιρική αξία 25 εκατ. ευρώ, είναι πλέον ο πιο ακριβός Έλληνας ποδοσφαιριστής.