Θέλετε να διώξετε τα κουνούπια; Βάλτε άρωμα Victoria`s Secret
Μπορεί το χειμώνα τα κουνούπια να μην είναι πρόβλημα, αν κάποιος όμως μένει στην εξοχή και οι νύχτες είναι υγρές, τα κουνούπια ενοχλούν όλο τον χρόνο. Επιστήμονες ανακάλυψαν πως τα κουνούπια μισούν τα αρώματα και ιδίως εκείνα της Victoria`s Secret
Ερευνητές από το Κρατικό Πανεπιστήμιο του New Mexico στις Ηνωμένες Πολιτείες συνέκριναν οκτώ διαφορετικά εντομοαπωθητικά και δυο αρώματα.
Τα αποτελέσματα της έρευνας, τα οποία δημοσιεύτηκαν στην ιατρική επιθεώρηση Journal of Insect Science, έδειξαν πως δυο πολύ κοινά είδη κουνουπιών απωθούνται περισσότερο από τα αρώματα και μάλιστα το Bombshell της Victoria`s Secret .
Μάλιστα, το Bombshell της Victoria`s Secret και το Skin So Soft της Avon φάνηκε να έχουν εντομοαπωθητικές ιδιότητες για τουλάχιστον δυο ώρες.
Αυτά τα ευρήματα βέβαια έρχονται σε πλήρη αντίθεση με αυτό που ξέραμε μέχρι σήμερα. Πως τα γλυκά αρώματα λουλουδιών ελκύουν τα κουνούπια.
Πηγή: healthview.gr