Το πανηγυράκι των τζιχαντιστών στα social για την επίθεση στην Αγία Πετρούπολη

Το πανηγυράκι των τζιχαντιστών στα social για την επίθεση στην Αγία Πετρούπολη

Μια ακόμη απόδειξη ότι τα social media αποτελούν τον Δούρειο Ίππο της παγκόσμιας τρομοκρατίας στη Δύση, είναι και το πιο πρόσφατο χτύπημα του ISIS στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης

Σαν να μην ήταν αρκετοί οι νεκροί και οι τραυματίες της επίθεσης, με τα ζωώδη τους ένστικτα, οι τρομοκράτες καθώς και οι ανά τον κόσμο πλείστοι όσοι υποστηρικτές τους, έσπευσαν να πανηγυρίσουν ένα ακόμα τυφλό δολοφονικό χτύπημα, με θύματα αθώες ψυχές. Αυτή τη φορά, στο μάτι του κυκλώνα βρέθηκε η ρωσική, Αγία Πετρούπολη! 

Όλα αυτά είχαν σαν αποτέλεσμα, τη στιγμή που στην Αγία Πετρούπολη μετρούν τις πληγές τους από τη βομβιστική επίθεση στο μετρό, οι τζιχαντιστές στα social media βρήκαν πεδίο δόξης λαμπρό να ξεκινήσουν τους μακάβριους πανηγυρισμούς.

 

Σχεδόν δεν πρόλαβε να στεγνώσει το αίμα από το χτύπημα στο ρωσικό μετρό και τα μέλη αλλά και υποστηρικτές του ISIS ξεκίνησαν να πανηγυρίζουν στα social media για την πολύνεκρη βομβιστική επίθεση στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης. Ο λόγος των πανηγυρισμών; Κατάφεραν να στείλουν στον θάνατο τουλάχιστον 10 άτομα και να τραυματίσουν τουλάχιστον 50.

Στις μακάβριες αναρτήσεις τους, με εικόνες φτιαγμένες από το photoshop, διακρίνεται ο Βλάντιμιρ Πούτιν να έχει δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι και ένας βομβιστής που κρατά έναν αναμμένο δυναμίτη.

Σχετικά άρθρα