Η ΠΑΕ Ολυμπιακός στέκεται έμπρακτα δίπλα στους πρόσφυγες (video)
Μία σημαντική κίνηση ανθρωπιάς ανακοίνωσε σήμερα η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω του διευθυντή επικοινωνίας της, κ. Κωνσταντίνου Καραπαπά.
Σύμφωνα με μήνυμα του στον προσωπικό του λογαριασμού στο facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κωνσταντίνος Καραπαπάς, ενημέρωσε ότι στις κουζίνες του «Γηπέδου Καραϊσκάκης» θα μαγειρεύεται φαγητό για τους πρόσφυγες από σήμερα (4/3) μέχρι και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για μία κίνηση η οποία ανεξάρτητα από τις οπαδικές προτιμήσεις του καθένα μας, μακάρι να βρει μιμητές και από άλλους.
Δείτε αναλυτικά το ποστ του Κωνσταντίνου Καραπαπά:
«Με εντολή του ηγέτη μας Βαγγέλη Μαρινάκη, οι κουζίνες του Καραϊσκάκη θα μαγειρεύουν καθημερινά χιλιάδες μερίδες φαγητό που θα προσφέρεται στο Λιμάνι του Πειραιά στους συνανθρώπους μας που ξεριζώθηκαν από τις πατρίδες τους και από τις ζωές τους. Ξεκινάμε το απόγευμα στις 18:30 στην Ε2 του Λιμανιού στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΜΕ ΠΡΑΞΕΙΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΛΟΓΙΑ…»
Και η ανάρτηση της επίσημης σελίδας των «ερυθρόλευκων»:
«Στη μεγαλύτερη ανθρωπιστική κρίση ο Ολυμπιακός, με πρωτοβουλία του Προέδρου μας κ. Βαγγέλη Μαρινάκη, είναι παρών!
Στεκόμαστε δίπλα στους χιλιάδες συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται στον Πειραιά. Καθημερινά μαγειρεύουμε χιλιάδες μερίδες φαγητό στις κουζίνες του «Γ. Καραϊσκάκης». Βρισκόμαστε δίπλα τους στην Πύλη Ε2 του Λιμανιού.
Και συνεχίζουμε!»
Δείτε και το σχετικό video: