Δημήτρης Σταρόβας στους ΚΛΙΚers: «Την γυναίκα μου την κυνήγησα επί μήνες»
Η Λίλα Σταμπούλογλου ξεφυλλίζει τεύχη από το αρχείο του ΚΛΙΚ, παρέα με καλεσμένους που πέρασαν από τις σελίδες του.
Περιεχόμενα
Ο Δημήτρης Σταρόβας προσγειώνεται στο στούντιο για το νέο επεισόδιο των «The ΚΛΙΚers» μ’ ένα τεύχος ΚΛΙΚ του 2005 όπου απαντάει σε ερωτήσεις του Θανάση Πάτρα, σε μια στήλη από την οποία έχουν περάσει πολλοί Έλληνες διάσημοι.
«Στο μπάνιο έχω 700 σαπούνια»
Η συζήτηση ξεκινάει από τη μεγάλη του αγάπη, το ξύρισμα και τα βίντεο που κάνει στο YouTube με μεθόδους ξυρίσματος και προϊόντα, με τα οποία έχει γεμίσει και το μπάνιο και το γραφείο της γυναίκας του.
«Στους Άγαμους δεν παίξαμε ποτέ για βιοποριστικούς λόγους»
Μιλώντας για την τεράστια επιτυχία που είχαν οι Άγαμοι Θύται, μας λέει ότι όλοι το προστάτευαν και κανείς δεν το είδε βιοποριστικά. Έπαιζαν όταν το ήθελαν και όχι όταν έπρεπε.
«Η ανθρώπινη επαφή είναι για μένα οξυγόνο»
Ο Δημήτρης Σταρόβας ζει και αναπνέει για την επικοινωνία, τη φιλία και τις σχέσεις με τους κοντινούς του ανθρώπους, τους φίλους του. Όσο για τους εχθρούς, λέει ότι δεν έχει γιατί δεν επιζητά την εκδίκηση και έχει μάθει να περιμένει τα πάντα ακόμα κι από το ίδιο του το παιδί.
«Μεγάλο μάθημα ζωής η περιπέτεια της υγείας μου»
Μας μιλάει για το πόσο άλλαξε η κοσμοθεωρία του μετά την περιπέτεια υγείας που είχε. Εξομολογείται μάλιστα ότι μέχρι τότε δεν πρόσεχε καθόλου τον εαυτό του και είχε ξεχάσει ότι πρέπει να είμαστε ταπεινοί κι ότι υπάρχουν μικρά πράγματα, πολύτιμα. Μας διηγείται μάλιστα μια ιστορία από το νοσοκομείο, με μια φρυγανιά που την κράταγε μέχρι το βράδυ για να τη φάει και πώς κατέληγε να είναι αυτό το πιο πολύτιμο πράγμα της μέρας του. Μας λέει ακόμα πόσο έχει αλλάξει η ποιότητα ζωής του τώρα που προσέχει τον εαυτό του και προτρέπει όλους να κάνουν το ίδιο.
«Η ομιλία με ζορίζει»
Παραδέχεται ότι οι συνέπειες στην ομιλία του είναι αυτό που τον ζορίζει περισσότερο. Γιατί το μυαλό τρέχει, αλλά η γλώσσα όχι πια.
Πώς γνωρίστηκε με τη γυναίκα του, Άννα
Μας αποκαλύπτει πώς γνώρισε τη γυναίκα του. Είχε έρθει σε μια παράσταση των Αγάμων και μπήκε στα καμαρίνια, και μετά από ένα δεκάλεπτο όπου μιλούσε με τον Θοδωρή Αθερίδη και τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη και ο ίδιος ήταν ξαπλωμένος και αμίλητος, γύρισε και της είπε: «Εμείς οι δυο θα γίνουμε ζευγάρι». Μας λέει μάλιστα ότι την κυνήγησε μήνες για να την πείσει να είναι μαζί του.
Δείτε τη συνέντευξη του Δημήτρη Σταρόβα: