Γιατί εξοργίστηκε η Melania Trump με το Vanity Fair;
Tϊ συνέβη με την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.-Aπό τη Madame de Coco
Melania Trump
Είναι, ίσως, το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο των τελευταίων μηνών. Τόσο, που με τη λάμψη της και την ξεχωριστή ομορφιά της, καταφέρνεινα επισκιάσει ακόμα και τον νέο Πλανητάρχη, Ντόναλτ Τραμπ. Δεν χωράει αμφιβολία πως είναι από τις πιο σέξι Πρώτες Κυρίες που έχει δει η αμερικανική ιστορία.
Και… κατέχει ένα ρεκόρ που κρατούσε από το 1820. Είναι η πρώτη μη Αμερικανίδα Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ από όταν εξελέγη Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών ο John Adams. Η σύζυγός του, Λουίζα, καταγόταν από τη Μεγάλη Βρετανία.
Σήμερα είναι ιδιαίτερα εξοργισμένη… H γοητευτική Melania εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στο Vanity Fair, διαψεύδοντας κατηγορηματικά ρεπορτάζ του περιοδικού, που ανέφερε ότι η ίδια δεν ήθελε με τίποτε να γίνει “Πρώτη κυρία”.
Επικαλούμενο φίλους του προεδρικού ζεύγους το άρθρο υποστηρίζει ότι η 47χρονη Μελάνια ώθησε τον άνδρα της να κατεβεί υποψήφιος καθώς εκείνη γνώριζε ότι αν δεν το έκανε θα ήταν δυστυχισμένος.
Ένας παλιός φίλος του πρώην μοντέλου από τη Σλοβενία είχε πει στο Vanity Fair: “Δεν είναι κάτι που εκείνη το ήθελε, ούτε εκείνος νόμιζε ότι θα νικήσει. Δεν το ήθελε με τίποτε. Δεν νομίζω ότι πίστευε πως θα συμβεί αυτό.”

Εκπρόσωπος της Πρώτης Κυρίας είπε ότι για τη Melania Trump είναι “τιμή της ο ρόλος της» και χαρακτήρισε “αισχρό” το δημοσίευμα.
“Γι’ άλλη μια φορά ένα από τα αριστερά ΜΜΕ, αυτή τη φορά το Vanity Fair, έγραψε ένα ρεπορτάζ που βρίθει ανώνυμων πηγών και ψευδών ισχυρισμών. Είναι ντροπή για ένα περιοδικό που απευθύνεται σε γυναίκες να συνεχίζει να γράφει αισχρές και ψεύτικες ιστορίες με στόχο να μειώσει την κ. Τραμπ, αντί να εστιάζει στο θετικό έργο της ως Πρώτης Κυρίας, συζύγου, η οποία στηρίζει τον άνδρα της και μητέρας”. δήλωσε η Στέφανι Γκρίσαμ.
Αυτές οι φήμες κυκλοφόρησαν αφότου ο άνδρας της εξελέγη πρόεδρος των ΗΠΑ πριν από ένα χρόνο και επιτάθηκαν όταν αποφάσισε να μείνει στη Νέα Υόρκη με το γιο της, μέχρι το περασμένο καλοκαίρι που μετακόμισαν στην Ουάσιγκτον.

Ο Roger Stone, πρώην σύμβουλος της προεκλογικής καμπάνιας του Tramp, είπε στο Vanity Fair ότι η Melania ήταν που ώθησε τον άνδρα της να σταματήσει να αμφιταλαντεύεται και να πάρει την απόφαση να κατεβεί υποψήφιος για την προεδρία. “Αυτή του είπε ξεκάθαρα: “ή κατέβα υποψήφιος ή όχι”. Γνώριζε ότι εκείνος το είχε στο αίμα του, ότι το ήθελε ανέκαθεν…. Δεν νομίζω ότι το ήθελε εκείνη. Έλεγε “δεν είναι δικό μου θέμα, είναι του Ντόναλντ”. Νομίζω ότι καταλάβαινε ότι εκείνος θα ήταν δυστυχισμένος αν δεν κατέβαινε υποψήφιος.”