Νicole Κidman για Donald Trump: «Η χώρα βασίζεται σ’ αυτόν»
Πόλεμος μεταξύ των αστέρων του Hollywood έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ύστερα από την ευθύ και ωμή επίθεση της Meryl Streep. Από την Ηλιάνα Φασόλη.
Πόλεμος μεταξύ των αστέρων του Hollywood έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες ύστερα από την ευθύ και ωμή επίθεση της Meryl Streep στον νέο Πρόεδρο των ΗΠΑ κατά τη διάρκεια της τελετής απονομής των Χρυσών Σφαιρών αναφερόμενη σε εκείνον με αρκετά δηκτικό τρόπο.

«Η χώρα βασίζεται σ’ αυτόν. Τώρα έχει εκλεγεί κι εμείς, ως χώρα, χρειάζεται να στηρίξουμε όποιον κι αν είναι ο Πρόεδρος. Αυτό έγινε, ας προχωρήσουμε», υποστηρίζει στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Lion» από την άλλη η ηθοποιός Nicole Kidman η οποία εξελίσσεται σε μια αιφνίδια υποστηρίκτρια του νέου Προέδρου των ΗΠΑ.
Η βραβευμένη με Oscar ηθοποιός με τις δύο υπηκοότητες- αυστραλέζικη και αμερικανική- εκλιπαρεί τους Αμερικανούς να αποδεχτούν το αποτέλεσμα των εκλογών δείχνοντας υπομονή και ανοχή.