Σκουριασμένα πινέλα που μεταμορφώνονται σε γυναίκες!
Μια πρωτότυπη ιδέα είχε η Rebecca Szeto, η οποία πήρε σκουριασμένα πινέλα και τα μετέτρεψε σε αμέτρητες γυναίκες.
Σας έχει τύχει ποτέ, αφού ολοκληρώσετε το βάψιμο και έχουν καταστραφεί τα πινέλα σας, να αναρωτηθείτε αν θα τα χρησιμοποιούσατε κάποτε ξανά για κάποιο λόγο; Λοιπόν, μια καλλιτέχνις είχε μια πολύ καλή ιδέα για το τι θα μπορούσαν να γίνουν τα παλιά και βρώμικα πινέλα.




H Rebecca Szetoπαίρνει παλιά χρησιμοποιημένα πινέλα, κυρίως αυτά που δε θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν ξανά, και τα μετατρέπει σε μικρά αριστουργήματα. Οι λαβές των πινέλων της είναι χαραγμένες και βαμμένες έτσι ώστε να μοιάζουν με φανταστικές γυναίκες ενώ οι τρίχες από το κάτω μέρος είναι όπως είναι κανονικά, χωρίς καμία αλλαγή.



Με λίγη δημιουργικότητα και εξυπνάδα, η Rebecca τα κάνει να μοιάζουν σαν φούστες ή φορέματα.




Η δημιουργός τους εξηγεί:
«Αυτές οι δημιουργίες είναι φόρος τιμής σε ένα συχνά χαμένο ευαισθησία και ποιότητα σκέψης και επαφής, όχι απλά η επιφανειακή εικόνα της δουλειάς τύπου Old Master». Μάλιστα σημειώνει πως αυτές οι «γυναίκες» είναι μια παιχνιδιάρικη στρατηγική της να εισάγει τη χυδαία και λεπτομερή διαχείρηση των αποβλήτων και των γυναικών που εργάζονται (που υποτιμούνται, δεν πληρώνονται, που περνούν απαρατήρητες)