Η πριγκίπισσα πασών των πρωινών Σίσσυ Χρηστίδου έχει κάθε λόγο να χαμογέλα και πάλι…
Άλλωστε ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει!
Περιεχόμενα
Χωρίς κρύο χιούμορ, τάχα μου εξυπνάδες, αλλά ούτε και μεγαλομανία, εγωκεντρισμό, πρωταγωνιστικό φαραωνισμό της κεντρικής παρουσίασης είναι το πολύχρωμο, χαμογελαστό, παρεϊστικο τρέιλερ της Σίσσυς Χρηστίδου, για το καθημερινό πλέον «Χαμογέλα και Πάλι». Με παλιές στιγμές από την εκπομπή αυτή που μετρά πλέον τον 6ο χρόνο της στο Mega και άλλους 3 ως «Έλα Χαμογέλα» παλιότερα στο Open, αφήνει το Σαββατοκύριακο, για την άγρια φετινή αρένα του ανταγωνισμού σχετικών εκπομπών.
Για γύρισμα δεν υπήρχε λόγος, αφού έχει στιγμές η εκπομπή με αυτά που θέλει να τονίσει, το παρεϊστικο κλίμα, δηλαδή, την κανονικότητα, την συμμετοχή μέσα σε ότι συμβαίνει στην κοινωνία και συζητάμε όλοι με φίλους στη καθημερινότητά μας. Σε αντίθεση με άλλους και προς τιμήν της, η Χρηστίδου προβάλει την ομάδα της και όχι τον εαυτό της, ως έξυπνο κορίτσι που γνωρίζει πως η παρουσία του άριστου πανελίστα Παύλου Σταματόπουλου, ο οποίος γνωρίζει πως θα δώσει έναυσμα για το δικό της λόγο, θα την αναδείξει και θα την καλύψει είναι ευτύχημα.
Το ίδιο συμβαίνει, βέβαια με τον Νίκο Συρίγο, που ο λόγος του, είναι κατά την ταπεινή μας, για να κάνουμε και τις σεμνές, γνώμη δημοσιογραφικά κεφαλαιώδης. Με στιβαρό κοινωνικό του λόγο, δημοσιογραφική εγκυρότητα στα δύσκολα της επικαιρότητας και ικανότητά να εκφράζει με θάρρος μια συγκροτημένη, αντίρροπη άποψη που ξεφεύγει από το τυπικό lifestyle και το τάχα infotaintment παρωχημένο υβρίδιο της ψυχαγωγικής τηλεόρασης, που η κατάχρηση του, την έριξε στα βράχια της τηλεθέασης και στην απαξία των καναλαρχών. Η παρέα που δεν αλλάζει και η μετρημένη, προσγειωμένη επαφή με την κοινωνία και την καθημερινότητα, είναι που έκαναν survivor άλλωστε την Σίσσυ σε ένα τηλεοπτικό τοπίο που, φέτος, έχει, ήδη, καταπιεί μεγάλα ονόματα και κάποια, αν και όχι πολλά, με αξία και ικανότητες.
Quiet Power τρέιλερ και αχρισυνταξία κεφάλαιο!
Να προσθέσουμε σ’ αυτά την δημοσιογραφική ομάδα, που δεν έχει διαρροές και αποτελείται από συγκροτημένους και έμπειρους επαγγελματίες και κυρίως την παρουσία της αρχισυντάκτριας Βένιας Καραγιάννη, όπου καταφέρνει με ηρεμία και ποιότητα να κάνει μια δύσκολη εκπομπή, να φαίνεται απλή υπόθεση. Άνθρωπος εγγράμματος, καλλιεργημένη και πολυταξιδεμένη γυναίκα, είναι γνωστή για την παροιμιώδη αντοχή της στην δουλειά και πως κάνει τα πάντα, χωρίς πόζα επικεφαλής, ενώ η βαθιά κοινωνική της ευαισθησία, οι πολιτικές της ανησυχίες και η σταθερή ιδεολογική της τοποθέτηση στο πλευρό του αδυνάμου έχουν περάσει δημιουργικά στη φιλοσοφία της εκπομπής. Με λίγα λόγια, ένα quiet power τρέιλερ και μια ομάδα δοκιμασμένη, που δεν αλλάζει αφού είναι πετυχημένη, μπαίνει με αυτοπεποίθηση αλλά χαμηλούς τόνους στον ανταγωνισμό, σε αντίθεση με άλλους. Μόνη αλλαγή αλλά σαρωτικά ενδιαφέρουσα; Η προσθήκη του Ανδρέα Μικρούτσικου!
… και ο εκκρηκτικός Ανδρέας Μικρούτσικος με το Unscripted Εκτόπισμα!
Ο εκρηκτικός και πανέξυπνος Ανδρέας Μικρούτσικος, όπως μας ενημέρωσε το Mega, «θα δίνει τα δικά του ραντεβού με τη Σίσσυ Χρηστίδου όταν η επικαιρότητα το επιτάσσει». Δηλαδή, μπορεί και 3 φορές τη μέρα! Στην αγριάδα της ζώνης, η παρουσία στο «Χαμογέλα και πάλι» θα προσθέσει ανατρεπτικότητα και απαραίτητη μη προβλεψιμότητα, που δεν αφήνει περιθώριο για πλήξη, αλλά μπορεί να μετατρέψει την εκπομπή σε ένα απρόβλεπτο must-watch τηλεοπτικό γεγονός, ικανό να σταθεί απέναντι στον αρχιμάστορα του είδους Γιώργο Λιάγκα.
Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, έχοντας διαμορφώσει ένα μεγάλο μέρος της ιδιωτικής τηλεόρασης, έχει επίγνωση ολόκληρων formats, από talk shows μέχρι reality και γνωρίζει πως να διεισδύει στην ψυχολογία του τηλεθεατή και την ανάλυση των θεμάτων. Είναι ο απόλυτος master του unscripted TV, που ξέρει να ελέγχει τον ρυθμό της ροής και να προσφέρει κορυφαίο live ad-libbing, ενώ η παρουσία του δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη και μπορεί χαλαρά, να μετατρέψει μια απλή κουβεντούλα, σε βαθιά κοινωνικοπολιτική ανάλυση ή να προκαλέσει πυροτεχνηματικό χάος! Κοινώς; Και με τον Μικρούτσικο η εκπομπή της Χρηστίδου, έχει όλα εκείνα τα στοιχεία του ratings driver για το Mega και εμείς ποντάρουμε σ’ αυτήν, όσο κι αν ο Θεός της τηλεόρασης είναι μεν μεγάλος, αλλά όχι και μεγαλόκαρδος, δίκαιος και προβλέψιμος!