Maestro | Η σκηνή του ξυλοδαρμού που σόκαρε το Twitter

Maestro | Η σκηνή του ξυλοδαρμού που σόκαρε το Twitter

Στο νέο επεισόδιο του Maestro ο Χαράλαμπος ξυλοκόπησε άγρια τη γυναίκα αλλά και τον γιο του επειδή είναι γκέι και οι σοκαριστικές σκηνές της κακοποιητικής συμπεριφοράς προκάλεσαν αίσθηση στο Twitter οι χρήστες του οποίου υποκλίθηκαν στις υποκριτικές ικανότητες των ηθοποιών και τόνισαν πως «αυτές οι σκηνές δεν αντέχονται ούτε καν σε σειρές»

Καθηλωτικό ήταν και το δεύτερο επεισόδιο της σειράς Maestro που προβλήθηκε το βράδυ της Πέμπτης (20/10) και από τα πρώτα λεπτά οι τηλεθεατές ανατρίχιασαν με τις ερμηνείες και την πλοκή που φέρει την υπογραφή του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Ένα από τα θέματα που «αγγίζει» η σειρά του Mega είναι η διαφορετικότητα. Η σκηνή που ο Χαράλαμπος ξεσπά με απίστευτη αγριότητα στον γιο του επειδή έφτασαν ψίθυροι στα αυτιά του ότι είναι γκέι «πάγωσε» τους τηλεθεατές. Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν ακόμα μία συνταρακτική σκηνή ενδοοικογενειακής βίας με τη Μαρία Καβογιάννη να είναι υποδειγματική στην ερμηνεία της.

Δες περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις
Πρόσθεσε το ΚΛΙΚ στη Google

Σε αυτήν τη σκηνή ο τηλεοπτικός της σύζυγος, Χαραλάμπος, τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης, στρέφεται για ακόμα μία φορά εναντίον του γιου τους, Σπύρου και της ίδιας. «Προτιμώ να σε δω στην κάσα παρά να γίνεις αδερφή» ήταν η ατάκα του πατέρα και οι χρήστες του twitter συνειδητοποίησαν πως αυτές οι σκηνές δεν αντέχονται ούτε καν σε σειρές και εξέφρασαν τη θλίψη τους που εν έτει 2022, υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να σκέφτονται έτσι.

Σχετικά άρθρα