Ελένη Ράντου: «Είμαι 25 χρόνια με τον Παπακωνσταντίνου, μπορεί να μη με κεράτωσε;»

Ελένη Ράντου: «Είμαι 25 χρόνια με τον Παπακωνσταντίνου, μπορεί να μη με κεράτωσε;»

Σε πρόσφατη συνέντευξη της, η ηθοποιός ρωτήθηκε για την απιστία απαντώντας με αφοπλιστική ειλικρίνεια.

Για τον γάμο της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου και την απιστία μίλησε η Ελένη Ράντου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Grande». Πιο συγκεκριμένα, η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία βρίσκεται στο πλευρό του τραγουδιστή 25 ολόκληρα χρόνια, δήλωσε με αφοπλιστική ειλικρίνεια ότι θεωρεί δεδομένο πως ο σύζυγός της την έχει απατήσει κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης σχέσης τους, γεγονός που δεν την ενοχλεί.

Δες περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις
Πρόσθεσε το ΚΛΙΚ στη Google

«Με τον Βασίλη είμαστε μαζί εικοσιπέντε χρόνια… λες να μην μ` έχει απατήσει; Αποκλείεται! Μου αρκεί να μη μ` έχει προδώσει! Να μην έχει σταματήσει να υπάρχει ανάμεσα μας η ερωτική συνωμοσία. Για μένα οι αληθινές σχέσεις, όταν κρατούν καιρό, είναι συνωμοτικές, η κάθε μια έχει τον δικό της συνωμοτικό κώδικα. Ακόμα και η σχέση με συναδέλφους ηθοποιούς, έχει τη δική της συνωμοσία από τη στιγμή που δύο άνθρωποι φτιάχνουν ένα σύμπαν. Προδοσία σ’ αυτή την περίπτωση είναι να σε δώσει ο άλλος στεγνά, «σπάζοντας» τον κώδικα. Αυτό κάνει η ηρωίδα που υποδύομαι στο έργο, η Τζασμίν. Προδίδει και ανταποδίδει! Η παράσταση ξεκινάει μ` εκείνη να ισορροπεί στο γκρεμό μέχρι που πέφτει!», δήλωσε η Ελένη Ράντου. 

«Άλλο είναι η προδοσία κι άλλο είναι η απιστία. Η απιστία δεν με χαλάει καθόλου, αν ακόμα διατηρείται η επικοινωνία, γιατί μπορώ να καταλάβω πως κάποιος που ζει χρόνια μ` έναν μόνο άνθρωπο μπορεί σε μια στιγμή κάπου να σκαλώσει, να θέλει ν` αλλάξει λίγο τις εντυπώσεις του, άλλωστε η απιστία -πολλές φορές- πυροδοτεί τη σχέση και τη δυναμώνει. Προσωπικά, έχω ζήσει μακροχρόνιες σχέσεις, η μικρότερη έφτανε τα πέντε χρόνια και μπορώ να τις καταλάβω. Η προδοσία βέβαια, είναι άλλο πράγμα. Σημαίνει σε μειώνω για να βρω κουράγιο να φύγω! Δεν την συγχωρώ», συμπλήρωσε. 

Σχετικά άρθρα