Κακοκαιρία Μπάρμπαρα |  Τα σχολεία πιθανότατα κλειστά και την Τρίτη

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα | Τα σχολεία πιθανότατα κλειστά και την Τρίτη

Το μεσημέρι της Δευτέρας υπάρχει σύσκεψη αλλά με τα υπάρχοντα δεδομένα τα σχολεία στην Αττική θα παραμείνουν κλειστά και την Τρίτη λόγω της κακοκαιρίας Μπάρμπαρα

Oρατό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνουν κλειστά τα σχολεία στην Αττική και την Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με τον Γιώργο Πατούλη. Ο περιφερειάρχης Αττικής ανέφερε πως θα υπάρξει σύσκεψη το μεσημέρι της Δευτέρας, ωστόσο όπως είπε στον ΑΝΤ1 «είναι το πιθανότερο. Αν συνεχίσει έτσι ο καιρός, δεν θα μπορεί να αλλάξει η απόφαση».

Δες περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις
Πρόσθεσε το ΚΛΙΚ στη Google

Εξάλλου, σήμερα είναι και όλοι οι παιδικοί και Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της Αττικής, κατόπιν ομόφωνης απόφαση των Δημάρχων των οποίων είναι αρμοδιότητα τους. Σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, η διεξαγωγή των μαθημάτων θα γίνει διαδικτυακά. «Σε όλες τις περιοχές της χώρας στις οποίες αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία των σχολικών μονάδων μετά από αποφάσεις Δήμων ή Περιφερειών, θα πραγματοποιηθεί τηλεκπαίδευση. Έχουν ενημερωθεί σχετικά όλοι οι Διευθυντές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων να μεριμνήσουν ώστε να αποσταλούν εντός της ημέρας στους μαθητές και τις μαθήτριες οι σχετικοί σύνδεσμοι σύνδεσης καθώς και τα προγράμματα που θα πραγματοποιηθούν» σημειώνεται στην ανακοίνωση.

Σχετικά άρθρα