Ό,τι πει ο Μεντιλίμπαρ
Μπορεί οι οπαδοί να νομίζουν ότι ο κόουτς είναι κάποιος που αναγκάζεται να δεχτεί πολλά από τη διοίκηση αλλά αυτό σίγουρα δεν ισχύει για τον προπονητή του Ολυμπιακού.
Παρατηρώ στα social media μια ολοένα και μεγαλύτερη συζήτηση μεταξύ των οπαδών του Ολυμπιακού για το αν ο πρωταθλητής πρέπει να κάνει κι άλλες μεταγραφές. Θέλω να πω κάτι, όχι γιατί το θέμα αφορά τον Ολυμπιακό, αλλά γιατί αφορά την δυσκολία μας να καταλάβουμε τους προπονητές, ακόμα κι αν όπως συμβαίνει στην περίπτωση του Βάσκου και τους οπαδούς του Ολυμπιακού υπάρχει αγάπη αμοιβαία.
Όλοι οι οπαδοί έχουν στο κεφάλι τους συνήθως ένα προπονητή που ελάχιστη σχέση έχει με τον κόουτς που αγαπάνε. Νομίζουν ότι ο κόουτς είναι κάποιος που αναγκάζεται από κακές διοικήσεις να δεχτεί πολλά, που δεν τον ικανοποιούν ενώ αξίζει να τον έχουν στα πούπουλα, που άλλους παίκτες θέλει κι άλλους του φέρνουν κτλ. Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν και τέτοιες περιπτώσεις. Αλλά σίγουρα δεν είναι αυτή η περίπτωση του Μεντιλίμπαρ. Που ο Μαρινάκης του έκανε πριν από ένα μήνα συμβόλαιο με ετήσιες αποδοχές 2 εκατομμύρια και τον ακούει τόσο πολύ ώστε του έδωσε την δυνατότητα να διαλέξει μέχρι και τους προπονητές της Β΄ ομάδας! Δεν λέω ότι το περασμένο καλοκαίρι όλοι οι παίκτες που ήρθαν ήταν υποδείξεις του προπονητή – δεν συμβαίνει σχεδόν σε καμία ομάδα στον κόσμο. Αλλά ούτε παίκτες του φορτώνουν, ούτε παίκτες του αρνούνται.
Διαβάστε περισσότερα στο karpetshow.gr