Πενήντα αλήθειες για τα φετινά Χριστούγεννα….
Νύχτα των ευχών στην πλατεία Κοτζιά στην Αθήνα © ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Πενήντα αλήθειες για τα φετινά Χριστούγεννα….

Ευχές και διαπιστώσεις για τα φετινά παράξενα Χριστούγεννα.

Ηταν κομμάτι παράξενα Χριστούγεννα τα φετινά. Εμένα απλά μου θύμισαν την παλιά συνήθεια να γράφω τέτοια μέρα «Πενήντα αλήθειες για τα Χριστούγεννα». Μαζί με τα χρόνια πολλά.

Εχουμε και λέμε:

  • Σε μια παραλλαγή της χριστουγεννιάτικης ιστορίας ο Ιωσήφ και η Μαρία καταλήγουν εγκλωβισμένοι στην Βηθλεέμ γιατί είχε μπλόκα αγροτών.
  • Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Ντόναλντ Τραμπ πάει σε άλλο επίπεδο τον ορισμό της γελοιότητας.
  • Το χριστουγεννιάτικο μήνυμα της Μελόνι απλά δεν το έχω ξανακούσει. Το «ξεκουραστείτε γιατί έρχονται τα χειρότερα» θέλει φαντασία.
  • Χάρη στα μπλόκα των αγροτών ο όρος «χριστουγεννιάτικη απόδραση» απέκτησε άλλο νόημα.
  • Δεν εχω τίποτα με το να τα γιορτάζουμε στις 25 Δεμεμβρίου τα Χριστουγεννα αλλά έπρεπε να πέφτουν κάθε φορά Πέμπτη.
  • Ο καλός ο πολιτικός ο μερακλής, στέλνει κάθε χρόνο το ίδιο sms με ευχές.
  • Αυτοί που φύγαν πιστεύοντας πως θα περάσουν τα μπλόκα χωρίς να ταλαιπωρηθούν είναι οι αγαπημένοι μου ήρωας.
  • Ουδείς γνωρίζει τι διάβολο κάνουν στο Ροβανιέμι μετά τα Χριστούγεννα.
  • Αν σου πάρουν τις πινακίδες αρχή της εβδομάδας και να πιστέψεις ότι θα σου τις δώσουν γιατί είναι Χριστούγεννα είσαι απλά κουτός.
  • Κανείς δεν ξέρει τι φιλοδώρημα παίρνουν όσοι λένε τα κάλαντα στο Προεδρικό Μέγαρο.

Διαβάστε περισσότερα στο karpetshow.gr

Σχετικά άρθρα