Το Galeries Lafayette κρέμασε δίχτυ από την οροφή του και προσκαλεί τους επισκέπτες σε μια εναέρια εμπειρία

Το Galeries Lafayette κρέμασε δίχτυ από την οροφή του και προσκαλεί τους επισκέπτες σε μια εναέρια εμπειρία

Ένα κυκλικό δίχτυ σε έντονες αποχρώσεις από πράσινο, κίτρινο και ροζ νέον, αιωρείται πάνω από το εμπορικό συγκρότημα του Παρισιού, Galeries Lafayette Paris Haussmann, σε μια νέα εγκατάσταση που γιορτάζει την επικείμενη άφιξη του καλοκαιριού.

Το αιωρούμενο δίχτυ δίνει στους επισκέπτες τη δυνατότητα να βρεθούν ακριβώς κάτω από τον λαμπερό τρούλο στο κέντρο του κτιρίου, ενώ ταυτόχρονα βλέπουν τους πελάτες που βρίσκονται στο ισόγειο.

Δες περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις
Πρόσθεσε το ΚΛΙΚ στη Google

Η εγκατάσταση αποτελεί μέρος της πρωτοβουλίας Funorama του καταστήματος, η οποία εκτός από την κεντρική περιοχή παιχνιδιού περιλαμβάνει επίσης “ζώνες διασκέδασης” όπως παλιά σχολικά arcade παιχνίδια, εμπειρίες VR και foosball.

 Η Galeries Lafayette Paris Haussmann προσκαλεί τους επισκέπτες να παίξουν, να χοροπηδήσουν και να χαλαρώσουν στην πολύχρωμη δομή, μέχρι τις 9 Ιουνίου 2019.

Σχετικά άρθρα