Δολοφονία σε ζωντανή σύνδεση στο Facebook

Δολοφονία σε ζωντανή σύνδεση στο Facebook

Το βίντεο που έχει γίνει viral στα social media και προκαλεί ανατριχίλα

Η Lavish Reynolds και ο 32χρονος σύντροφος της Philando Castile κινούνταν με το αυτοκίνητο τους στους δρόμους του Falcon Heights, στην Minnesota των Ηνωμένων Πολιτειών.

Η βόλτα τους διακόπηκε με τον πιο τραγικό τρόπο όταν ένα περιπολικό τους σταμάτησε και ο αστυνομικός στάθηκε δίπλα στο αυτοκίνητο για να κάνει έλεγχο επειδή όπως τους είπε το πίσω φανάρι ήταν σπασμένο. Αυτό που ξεκίνησε σαν τυπικός έλεγχος κατέληξε σε τραγωδία αφού ο αστυνομικός νόμιζε πως ο 32χρονος προσπαθούσε να βγάλει όπλο και τον πυροβόλησε. Στην πραγματικότητα, όπως ισχυρίζεται η φίλη του, προσπαθούσε να βγάλει την ταυτότητα του από την τσέπη του.

Τότε, η Lavish έβγαλε το κινητό, μπήκε στο Facebook και άρχισε να κάνει livestream τα όσα συνέβαιναν εκείνη τη στιγμή μέσα στο αυτοκίνητο μεταδίδοντας σε ζωντανή σε σύνδεση τον θάνατο του νεαρού άντρα.

Παρακαλούσε τον Θεό να μην αφήσει τον αγαπημένο της να πεθάνει κι έλεγε ξανά και ξανά πως ο Philando δεν είχε κάνει τίποτα όσο εκείνος ψυχορραγούσε δίπλα της.

Τελικά ο άνθρωπος δεν άντεξε και υπέκυψε στα τραύματα του λίγο αφότου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Σχετικά άρθρα