Πωλίνα: `Ημουν παντρεμένη, στα χωρίσματα, και έμεινα έγκυος από άλλον
Μιλάει για ένα από τα σκανδαλάκια της ζωής της...-Από τη Madame de Coco
Πωλίνα… Η αγαπημένη ερμηνεύτρια που έκανε αρκετές επιτυχίες στα τέλη της δεκαετίας του `80… Ανάμεσά τους: “Μπιρίμπα”, “Πους απς”, “Πάμε για τρέλλες στις Σεϋχέλλες”, “Ράδιο αγάπη μου”, μίλησε για τα διάφορα “σκανδαλάκια” της ζωής της στο κανάλι E.
Οπως αποκάλυψε, όταν ήταν στα χωρίσματα με τον Μεγακλή Βιντιάδη είχε μείνει έγκυος από κάποιον άλλον άνδρα. Είπε χαρακτηριστικά :
“Παρόλο που έχω κάνει τα σκανδαλάκια μου, την εποχή που ήμουν έγκυος και δεν είχα πάρει ακόμα διαζύγιο, πάντα με ευγένεια χειρίστηκαν την κατάσταση τα Μέσα. Είχε γίνει τότε το σκάνδαλο με την εγκυμοσύνη, ήμουν με τον Μεγακλή παντρεμένη αλλά ήμασταν στα χωρίσματα. Και δέχτηκε την εγκυμοσύνη μου με πολύ καλό τρόπο. Ήταν ξεκάθαρη η κατάσταση. Εκείνοι που δημιούργησαν πρόβλημα, ήταν ένα πολύ γνωστό περιοδικό…”