H Μαριάννα Τουμασάτου, η αυτοεικόνα, ο Τσίπρας και τα τρολς

H Μαριάννα Τουμασάτου, η αυτοεικόνα, ο Τσίπρας και τα τρολς

Η Μαριάννα Τουμασάτου μίλησε για τη θεαματική απώλεια βάρους της και το κύμα επιθέσεων που δέχθηκε στα social media.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και στην Αθηναΐδα Νέγκα ήταν η Μαριάννα Τουμασάτου, η οποία παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μιλώντας τόσο για τη νέα, άκρως ανανεωμένη, εμφάνισή της, αλλά και για τις αντιδράσεις στην απόφασή της να παρουσιάσει το νεοσύστατο κόμμα ΕΛΑΣ, του Αλέξη Τσίπρα.

Πώς η Μαριάννα Τουμασάτου έχασε αρκετά κιλά

Με το που υποδέχθηκε τη Μαριάννα Τουμασάτου, η Αθηναΐς Νέγκα δεν μπόρεσε παρά να παρατηρήσει τη νέα εικόνα της και τη μεγάλη απώλεια κιλών, με την ηθοποιό να αποκαλύπτει ότι τα έχασε με τη βοήθεια ενδοκρινολόγου.

Δες περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις
Πρόσθεσε το ΚΛΙΚ στη Google

«Όταν είσαι πιο υγιής, έχεις καλύτερη εικόνα. Είμαι καλά με τη βοήθεια των γιατρών μου. Δηλαδή, το θέμα μου ήταν αντίσταση στην ινσουλίνη. Ο ενδοκρινολόγος μου με οδήγησε βήμα το βήμα, με μετράει, με σηκώνει, με κάνει, με ράνει», ανέφερε η ηθοποιός.

Και πρόσθεσε: «Τα ορμονολογικά, ειδικά στην Ελλάδα και ειδικά στις γυναίκες – αν υπάρχει και μία κληρονομικότητα όπως σε εμένα από τον παππού μου – τελείωσε, δεν θέλει πολύ. Χρειάστηκε να κάνω διατροφή. Πάντα φαινόμουν πιο πολύ από ό,τι είμαι. Και τώρα αν δεις πώς γράφω, γράφω πιο πολύ από αυτό που βλέπεις. Σε εμένα είναι λίγο ακραίο. Αν το δεις παράλληλα, είναι λίγο ακραίο. Μάλλον κάνει κάτι και το σχήμα του προσώπου, έχω και πλάτες και δείχνω πάντα ότι είμαι μπαμπάτσικια. Η αλήθεια είναι ότι νιώθω και πιο καλά, αναπνέω καλύτερα, δεν υπάρχει βάρος εδώ».

Το bullying, η πρώτη αντίδραση και το «σήμερα»

Από τη συζήτηση δεν έλειψε και η εκτενής αναφορά στην παρουσίαση του νεοσύστατου κόμματος ΕΛΑΣ του Αλέξη Τσίπρα, από τη Μαριάννα Τουμασάτου.

Former Greek Prime Minister ALEXIS TSIPRAS announced newpolitical party. The new political party founded by former Greek Prime Minister Alexis Tsipras is called ELAS – Greek Left Alliance. Tsipras officially launched the party and presented its founding manifesto during a highly anticipated event in Thiseio, Athens.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχεται απίστευτο bullying από τα τρολς – και μάλιστα το δέχθηκε σε έντονο βαθμό, επειδή ανέλαβε την επίσημη παρουσίαση του πολιτικού αυτού εγχειρήματος, μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη.

Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν είναι υποχρεωτικό να συμφωνεί κανείς με τον Τσίπρα. Απλά μπορεί να διαφωνεί ευγενώς. Κι εγώ διαφωνώ με τη Νέα Δημοκρατία ή με το ΠΑΣΟΚ, αλλά προσπαθώ με έναν άνθρωπο που θα μιλήσω μαζί του να είμαι ευγενής στην αντίδρασή μου και στην αντίρρησή μου. Το λέω, γιατί υφίσταμαι απίστευτο bullying από τα τρολς. Γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Γι’ αυτό πληρώνονται. Για να καταριούνται, να βρίζουν, να φωνάζουν».

Αμέσως, η Αθηναΐς Νέγκα τη ρώτησε αν αυτό τη στενοχωρεί, με την ηθοποιό να απαντά:

«Όταν τα πρωτοδιάβασα πριν χρόνια με στενοχωρούσε, γιατί νόμιζα ότι είναι αληθινά. Μετά, κατάλαβα ότι οι άνθρωποι κάνουν τη δουλειά τους. Ένα μεροκάματο παίρνουν. Συνήθως είναι λογαριασμοί που έχουν 5 ή 7 followers και μετά λέω ‘’εντάξει, τώρα μπορείτε να λέτε ό,τι θέλετε’’».

«Σου έκαναν επίθεση για την παρουσίαση του κόμματος;», τη ρώτησε η παρουσιάστρια, με τη Μαριάννα Τουμασάτου να απαντά: «Ναι, ναι. Δεν πειράζει. Καλό είναι κάποιος να διαφωνεί με ευγένεια. Τώρα, έτσι κι αλλιώς, η κριτική δεν ορίζει τον κρινόμενο, ορίζει τον κριτή».

Σχετικά άρθρα