Οι 13 βίλες στον Αστέρα πουλήθηκαν με τίμημα  πάνω 500 εκατομμύρια ευρώ

Οι 13 βίλες στον Αστέρα πουλήθηκαν με τίμημα  πάνω 500 εκατομμύρια ευρώ

Η πώληση των  13 οικοπέδων στον Αστέρα Βουλιαγμένης για τη ανέγερση βιλών ξεπέρασαν τις πιο αισιόδοξες προβλέψεις

Ο χώρος – έκταση που είχε σχεδιαστεί από την αρχή στον Αστέρα Βουλιαγμένης για την ανέγερση 13 μοναδικών βιλών, έχει πλέον πουληθεί και τα έσοδα ξεπερνούν τα 500 εκατομμύρια,  ένα ποσό που υπερκαλύπτει το τίμημα που είχε δώσει ( 400 εκατομμύρια ευρώ ) η AGC Equity Partners όταν αγόρασε το σύνολο της έκτασης και των ακινήτων που περιλάμβαναν τον Αστέρα της Βουλιαγμένης. Αν διαιρέσει κάποιος το τίμημα για τα 13 οικόπεδα το αποτέλεσμα βγάζει ότι κάθε στρέμμα κόστισε στους νέους ιδιοκτήτες 6,3 εκατομμύρια ευρώ,  ένα νούμερο που τα κατατάσσει στα ακριβότερα οικόπεδα της Μεσογείου.

Όσον αφορά τους ιδιοκτήτες των οικοπέδων δεν θα έλεγε κανείς ότι είναι πολλοί μιας και τα 11 από αυτά αγοράστηκαν από την οικογένεια Δημήτρη Διαμαντίδη και τα 2 εναπομείναντα από την οικογένεια Λάτση. 

Στα οικόπεδα αυτά οι ιδιοκτήτες θα έχουν την δυνατότητα να χτίσουν όταν ολοκληρωθούν οι άδειες δόμησης ακίνητα περίπου 1.000 τ.μ που θα απολαμβάνουν μία από τις ωραιότερες θέες στην Ευρώπη ελάχιστα χιλιόμετρα από το κέντρο μία πόλης εκατομμυρίων όπως είναι η Αθήνα.

Στο Αστέρα μετά και την ολοκλήρωση της πώλησης των οικοπέδων και την ανακαίνιση των δύο εμβληματικών ξενοδοχείων από την Four Seasons τον Αρίωνα και την Ναυσικά όπου έχει αναλάβει και την διαχείρισή τους, σε εκκρεμότητα μένουν μόνο τα έργα αναβάθμισης της Μαρίνας στην Βουλιαγμένη που θα έχει την δυνατότητα να ελλιμενίζει πολύ μεγάλα ιδιωτικά σκάφη. 

Με την ολοκλήρωση του θα είναι ένα από τα πιο μεγάλα premium ξενοδοχειακά συγκροτήματα στην Μεσόγειο και σε συνάρτηση με τις υπόλοιπες μεγάλες επενδύσεις στο Ελληνικό και στα Αστέρια Γλυφάδας θα αλλάξουν με εντυπωσιακό τρόπο το προφίλ της Αθηναϊκής Ριβιέρας στον παγκόσμιο χάρτη του τουρισμού. 

Σχετικά άρθρα