Σας έλειψε; Πρώτη εικόνα του Τιμοτέ Σαλαμέ από το «Dune: Part Three»
Ο παρολίγον οσκαρικός ηθοποιός πρωτοστατεί στο νέο υλικό από το πολυαναμενόμενο επικό sci-fi φινάλε.
Το sci-fi franchise του «Dune» ετοιμάζεται για επικό φινάλε, όπως προδίδουν οι πρώτες προωθητικές εικόνες για το τρίτο κινηματογραφικό κεφάλαιο που βασίζεται στο σύμπαν της ομώνυμης σειράς βιβλίων του Φρανκ Χέρμπερτ.
Πίσω από την κάμερα βρίσκεται, σαφώς, ο Καναδός σκηνοθέτης Ντενί Βιλνέβ και στους κεντρικούς ρόλους αναμένεται να επιστρέψουν πρωτοκλασάτα ονόματα όπως οι Τιμοτέ Σαλαμέ, Ρεμπέκα Φέργιουσον, Ζεντάγια, Φλόρενς Πιου και Χαβιέ Μπαρδέμ. Στο νέο σίκουελ αναμένεται να δούμε τον κεντρικό ήρωα, Πολ Ατρείδη, ως ηγέτη των Φρέμεν να κηρύσσει «ιερό πόλεμο» προς τους Οίκους που έχουν απομείνει, μετά την επικράτησή του απέναντι στους Χάρκονεν.
Όπως έχει δηλώσει ο Βιλνέβ, στο τρίτο μέρος πρόκειται να αναβαθμιστεί ο ρόλος των χαρακτήρων που ενσάρκωσαν οι Λεά Σεϊντού, Πιου και Άνια-Τέιλορ Τζόι, ενώ αναμένεται να εμφανιστεί σε ρόλο κακού ο Ρόμπερτ Πάτινσον. Εδώ αξίζει να σημειωθεί πως το «Dune: Μέρος Δεύτερο» είχε βραβευτεί με δυο Όσκαρ ενώ ξεπέρασε τα 714 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Εν τω μεταξύ, η δημοσιοποίηση των φωτογραφιών έρχεται σε μια χρονική στιγμή που η δημόσια εικόνα του Σαλαμέ έχει δεχθεί αλλεπάλληλα χτυπήματα. Μετά το ατυχέστατο σχόλιο για μπαλαρίνες και την απώλεια ενός «σίγουρου» Όσκαρ από τον Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, ο ηθοποιός είχε ανάγκη μια άμεση αλλαγή της συζήτησης. Βέβαια, μένει να φανεί πόσο ανεπηρέαστος θα μείνει στο μέλλον.
Το «Dune: Part Three» κυκλοφορεί 17 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους, την ίδια εβδομάδα με το επίσης πολυαναμενόμενο «Avengers: Doomsday».
Are you ready? #DuneMovie
Be the first to see the teaser, live on TikTok. Tomorrow at 9:00am PT / 12:00pm ET pic.twitter.com/wCSTjceX4s
— DUNE (@dunemovie) March 16, 2026