Αυτό είναι το πιο πολυτελές τραίνο στον κόσμο.
Αυτό είναι το πιο πολυτελές τραίνο στον κόσμο. Τα εισιτήρια κοστίζουν μεταξύ 7.000 και 20.000 δολάρια
Η εταιρία Belmond, που εκμεταλλεύεται το τρένο Orient Express – Βενετία Simplon, παρουσίασε πρόσφατα τρία νέα βαγόνια πολυτελείας που θα κυκλοφορήσουν τον Μάρτιο του 2018. Τα νέα βαγόνια θα φέρουν ονόματα εμπνευσμένα από τους σταθμούς , Βενετία, Παρίσι και Κωνσταντινούπολη.
Το κάθε βαγόνι, δωμάτιο, θα έχει ένα διπλό κρεβάτι ή δύο μονά κρεβάτια, ένα καθιστικό που περιλαμβάνει χώρο για τραπεζαρία και σαλόνι που μπορεί να μετατραπεί σε ένα άλλο κρεβάτι και ένα μπάνιο με ντους και μπανιέρα .
Τα εισιτήρια κοστίζουν μεταξύ 7.000 και 20.000 δολάρια, ανάλογα με το μήκος της διαδρομής, και οι πελάτες θα έχουν την δυνατότητα να γευτούν και να πιουν δωρεάν χαβιάρι και σαμπάνια.
πηγή: http://sidirodromikanea.blogspot.gr/2017/07/7000-20000.html#more