Massive Attack – Massive Come Back!
Oι Massive Attack ανακοινώνουν live στην καρδιά του Λονδίνου, πλάι σε κορυφαία ονόματα της μουσικής βιομηχανίας
Οι Massive Attack επέστρεψαν φέτος μετά από 6 ολόκληρα χρόνια και το”Heligoland” του 2010 μας παρουσίασαν το το νέο τους ep “Ritual Spirit”. Το tracklist του ep περιλαμβάνει 4 κομμάτια με σημαντικούς guests: τα Dead Editors (Feat. Roots Manuva), Ritual Spirit (Feat. Azekel), Voodoo In My Blood (Feat. Young Fathers) και Take It There με τον καλό τους φίλο Tricky.
Αλλά σαν να μην έφτανε αυτό-κι οπωσδήποτε δεν έφτανε-ανακοίνωσαν επιτέλους λεπτομέρειες αναφορικά με τη πολυαναμενόμενη συναυλία του στο Hyde Park του Λονδίνου, η οποία θα είναι μέρος της εντυπωσιακής από πλευράς ονομάτων περιοδείας τους, της British Summer Time.

Οι Massive Attack θα είναι οι headliners του Barclaycard British Summer Time Hyde Park – όπως είναι η πλήρης ονομασία του φεστιβάλ και θα εμφανιστούν πλάι σε ονόματα όπως αυτό της Patti Smith, των TV On The Radio, των Warpaint και του Ghostpoet την Παρασκευή 1η Ιουλίου. Με δεδομένη την επιστροφή της μπάντας έξι χρόνια μετά, η συγκεκριμένη εμφάνισή τους αναμένεται να είναι μοναδική και ανεπανάληπτη τόσο από ηχητικής όσο και οπτικής πλευράς.
Στις άλλες ημέρες του Barclaycard British Summer Time Hyde Park, το Σάββατο 2 Ιουλίου πρόκειται να εμφανιστούν οι Florence + The Machine, με support από Kendrick Lamar, Jamie XX, Kamasi Washington, Cat Power, Todd Terje & the Olsens, και Blood Orange.
Τέλος μια εβδομάδα μετά την εμφάνιση των Massive Attack στο Barclaycard British Summer Time Hyde Park την Παρασκευή 8 Ιουλίου, εκεί θα εμφανιστούν οι : Wolf Alice, Alabama Shakes, Mystery Jets, Nick Mulvey, Baaba Maal, Borns, The Very Best, Beatenberg, και Baio.
Δείτε το ολοκαίνουργιο video των Massive Attack, Young Fathers – Voodoo In My Blood