Το τραγικό τέλος των Viola beach

Το τραγικό τέλος των Viola beach

Οι Viola Beach κυκλοφόρησαν το πρώτο τους σινγκλ με τον τίτλο Swings & Waterslides πριν από μερικούς μήνες και έγινε δεκτό με θετικότατες κριτικές.

Το τραγικό τέλος των Viola beach 

Δες περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις
Πρόσθεσε το ΚΛΙΚ στη Google

Ήταν μία νέα μπάντα που έκανε την εμφάνισή της στην βρετανική και παγκόσμια μουσική σκηνή πέρυσι. 

Οι Viola Beach κυκλοφόρησαν το πρώτο τους σινγκλ με τον τίτλο Swings & Waterslides πριν από μερικούς μήνες και έγινε δεκτό με θετικότατες κριτικές.

Η μπάντα έπαιζε indie rock μουσική και εργαζόταν πάνω στο πρώτο τους άλμπουμ που θα κυκλοφορούσε το καλοκαίρι.

Δυστυχώς δεν πρόλαβαν να φτάσουν εκεί αφού βρήκαν τραγικό θάνατο στη Σουηδία και –τι ειρωνεία- με τρόπο που μοιάζει με τον τίτλο της πρώτης τους επιτυχίας.

Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, τα τέσσερα μέλη της μπάντας και ένας φίλος τους σκοτώθηκαν νωρίς το πρωί του Σαββάτου κοντά στη Στοκχόλμη όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν έπεσε από γέφυρα ύψους 25 μέτρων μέσα σε κανάλι.

Η μπάντα είχε βρεθεί στη Σουηδία όπου το βράδι της Παρασκευής έπαιξε στο φεστιβάλ «Where is the Music?» και θα γύρναγε στην Αγγλία γιατί το Σάββατο είχαν προγραμματισμένη εμφάνιση στο Σάρεϊ. 

Η αστυνομία της Στοκχόλμης ανέφερε ότι «ενώ είχε ανοίξει η γέφυρα για να περάσει ένα πλοίο από κάτω, τα αυτοκίνητα περίμεναν αφού είχαν ανάψει τα προειδοποιητικά φώτα και είχε κατέβει η μπάρα. Ξαφνικά ένα αυτοκίνητο πέρασε μπροστά από τα άλλα και εξαφανίστηκε στο κενό». 

Σχετικά άρθρα