Μαζεύουν υπογραφές για τη Melania Trump – Ή μετακομίζει ή πληρώνει!
Τεράστιο φαίνεται πως είναι το κόστος προστασίας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και για αυτό μαζεύουν υπογραφές. Από την Ηλιάνα Φασόλη.
Τεράστιο φαίνεται πως είναι το κόστος προστασίας της Πρώτης Κυρίας των ΗΠΑ και για αυτό μαζεύουν υπογραφές. Πιο συγκεκριμένα, η Melania Trump θα χρειαστεί είτε να μετακομίσει στον Λευκό Οικό είτε να πληρώνει για την προστασία της.
Μέχρι τώρα έχουν μαζευτεί κοντά στις 120.000 υπογραφές, ενώ απαιτούνται 150.000 ώστε να προχωρήσουν το θέμα οι Bernie Sanders και Elizabeth Warren. Στόχος τους να αναγκάσουν την Πρώτη Κυρία να μετακομίσει στον Λευκό Οίκο ή να πληρώσει η ίδια για την προστασία της στη Νέα Υόρκη.

Από ότι φαίνεται οι Αμερικανοί φορολογούμενοι πληρώνουν ένα υπέρογκο ποσό για την προστασία της Πρώτης Κυρίας και του 10χρονου γιου της, Μπάρον.
Οι δυο τους ζουν στον Trump Tower στη Νέα Υόρκη.
Στον αντίποδα η αστυνομία της Νέας Υόρκης εκτιμά ότι το κόστος προστασίας τους είναι τεράστιο. Κυμαίνεται μεταξύ 127.000 και 146.000 δολάρια την ημέρα, όταν δεν είναι μαζί τους ο Αμερικανός πρόεδρος. Όταν όμως είναι και ο Donald Trump, το κόστος εκτοξεύεται στα 308.000 δολάρια την ημέρα, βάσει των New York Times.